Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Wijffels zwaar onder de indruk: 'Een persoonlijkheid, opstellen die jongen!'

Laatste update:

Van alle spelers werd Wijffels het meest opgewonden van Owusu-Oduro. De tiener mag het laten zien nu eerste keus Ryan actief is op de Azië Cup met Australië. "Hij viel mij echt heel erg op", vertelt hij in de AD Voetbalpodcast. "Dit is een persoonlijkheid. Hij ziet er sierlijk uit, is lang en stond continu in een soort oorlogshouding."

"Je zag de ogen van Pascal Jansen ook twinkelen na afloop. "Hij zei: 'Af en toe komt er een een speler voorbij waarvan je denkt: dit is er één.' Ze hebben heel veel vertrouwen in die jongen, gaan ook geen nieuwe keeper halen. Ik zou zeggen: gooi er maar op de rest van het seizoen. Opstellen die jongen."

Wijffels zag AZ verder knap remiseren tegen Dortmund. "AZ heeft een hele slechte maand december achter de rug. De laatste wedstrijd tegen PSV zakten ze zwaar door de ondergrens. Het publiek was boos, de trainer moest weg. Maar tegen Dortmund zag het er echt goed uit."

De Alkmaarders speelden zaterdag in een oefenduel met 2-2 gelijk tegen de Duitse grootmacht. Vangelis Pavlidis en Jens Odgaard scoorden namens AZ, waarna Marcel Sabitzer en Marco Reus de stand weer in evenwicht brachten.

"Dani de Wit speelde als in ere hersteld, Jordy Clasie krijgt meer steun en Jens Odgaard kwam erin", zag Wijffels. "Odgaard speelde in de combinatie met Pavlidis. Dat zag er echt goed uit."

AZ neemt het zaterdag bij de hervatting van de Eredivisie in de Grolsch Veste op tegen directe concurrent FC Twente. Drie dagen later is in het kader van de TOTO KNVB Beker Quick Boys de tegenstander.

Van de laatste zeven Eredivisie-duels won AZ er slechts twee, waardoor de ploeg is afgezakt naar de vierde plek op de ranglijst. De achterstand op nummer twee Feyenoord bedraagt vijf punten. FC Twente heeft één punt meer en staat derde.

Meer nieuws

'Poolse topclub heeft vizier gericht op clubloze Pascal Jansen'
0
VZ Kort: In deze twee Nederlandse stadions speelt Oranje de Nations League-duels
77
Galatasaray neemt Hakim Ziyech definitief over van Chelsea
26
Officieel: De Graafschap stapt na overtuigende stemactie terug op oude logo
18
'Club die Geertruida vorige zomer 'pijn deed' komt nu mogelijk weer bij hem uit'
24
Samir Nasri onthult opvallende uitspraak Marco Reus: 'Hij wil naar de MLS'
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties