Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Wijnaldum benoemt voordeel van Koeman ten opzichte van Van Gaal

Laatste update:

Wijnaldum miste door een scheenbeenbreuk het WK in Qatar, maar werd in de interlandperiode in september al niet uitgenodigd door Louis van Gaal. Wijnaldum had daarvoor een uiterst moeizaam seizoen beleefd bij Paris Saint-Germain en wist Van Gaal met zijn eerdere optredens in Oranje niet te overtuigen. Voor Wijnaldum kwam de wisseling van de wacht bij de KNVB niet ongelegen, want Koeman riep de pas net herstelde middenvelder, uitgeleend aan AS Roma, direct op. "Ik vind niet dat Koeman veranderd is", zegt Wijnaldum, die in de basis stond tegen Frankrijk (4-0 verlies) en Gibraltar (3-0 winst).

"Hij is nog steeds een trainer die veel vrijheid geeft en wat relaxter is, maar ook heel hard kan zijn. Na de wedstrijd tegen Frankrijk was hij hard en ook na het duel met Gibraltar. Van Gaal is heel strikt met de regels, al was hij wel relaxter dan in 2014." Tijdens het WK in Brazilië speelde Wijnaldum een belangrijke rol op het middenveld. "Bij Koeman voel je je wel wat vrijer, maar hij laat het wel merken als hij er moet zijn."

Wijnaldum maakte begin februari zijn rentree bij Roma en voelt zich nog niet topfit. "Ik herstel wel en alles, maar ik moet nog meer wedstrijden spelen om topfit te zijn. Maar dat is normaal na zo'n lange afwezigheid. Eigenlijk is het heel snel gegaan. Ook deze maand. Er zijn zoveel wedstrijden geweest in een maand, dat je soms vergeet, dat je pas weer een maand speelt en met het team traint."

Meer nieuws

Moet Feyenoord Excelsior zondag een handje helpen? 'Nee, natuurlijk niet'
0
Driessen onthult: 'Bij Ajax is Ten Hag nog altijd de absolute droomkandidaat'
0
Live meepraten in de Keuken Kampioen Divisie: Roda JC - NAC Breda
0
Vitesse lijkt definitief verlost van Russische inmenging: 'Dat is zeer positief!
54
VZ Kort: Lasse Schöne is ook volgend seizoen in de Eredivisie te bewonderen
77
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
8

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties