Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Wijnaldum: 'Cristiano Ronaldo heeft wat Muhammad Ali ook had'

Laatste update:

Personen als Muhammad Ali en Cristiano Ronaldo spreken Wijnaldum aan. De middenvelder weet dat veel mensen zich ergeren aan de ijdelheid en maniertjes van de sterspeler van Real Madrid. "Ik vind: als je het waarmaakt, mag je stoer doen", citeert de Volkskrant. "Hij doet er alles voor om de beste te zijn. Daar leeft hij voor. Ronaldo heeft wat Ali ook had: ook al is hij op zijn top, dan nóg wil hij beter worden om aan de top te blijven."

Wijnaldum kan genieten van eindeloos streven naar vooruitgang en dat is hij met de jaren ook steeds meer gaan doen. "En ik denk dat ik daarmee nog niet klaar ben. Ik begin steeds beter te begrijpen wat je moet doen om de beste te zijn. En wat je moet laten." Het niet verliezen van zelfbeheersing is een belangrijk punt voor Wijnaldum. Hij noemt de rode kaart voor Zinedine Zidane tijdens de WK-finale van 2006 als voorbeeld. "Op het moment dat je een tegenstander terugpakt, kan dat even als gerechtigheid voelen. En daarna? Oei, dan heb je spijt."

Georginio Wijnaldum is een goede captain voor PSV

Meer nieuws

Emotionele Noa Lang doet zijn verhaal op Instagram: 'Er zijn fouten gemaakt'
2
Jeremain Lens kondigt live op televisie het einde van zijn carrière aan
6
Schalke 04 handhaaft zich middels klinkende zege in de 2. Bundesliga
7
Enrique verrast met invulling spitspositie voor return tegen Dortmund
5
Live meepraten in de Champions League: Paris Saint-Germain - Borussia Dortmund
14
'Mislintat wil namens Borussia Dortmund voormalig Ajax-doelwit alsnog strikken'
11

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties