Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Wijnaldum erkent: 'Aan de ene kant zouden we blij voor hem zijn geweest'

Laatste update:

"Aan de ene kant zouden we blij voor hem zijn geweest als hij daadwerkelijk een transfer had gemaakt, hij wilde echt de stap maken", zo vertelt Wijnaldum in gesprek met de Daily Mirror. "Maar aan de andere kant wil je als ploeggenoot dat hij blijft, omdat je weet dat je beter bent met Phil in het team. Dat zijn de gedachten die je continu in je hoofd hebt. Daar valt veel voor te zeggen."

"Uiteindelijk was er één partij teleurgesteld na afloop van de transferperiode en dat was Phil." Coutinho, die in januari een nieuw contract met Liverpool ondertekende, drukte in de ontmoetingen met Leicester City en Spartak Moskou weer als vanouds zijn stempel. Wijnaldum dacht er niet één seconde aan dat hij met een mokkende collega te maken zou krijgen. "Hij heeft het niet alleen in deze twee wedstrijden laten zien, maar in het voorbije seizoen heeft hij al bewezen dat hij een topvoetballer is."

"Hij is een belangrijke speler die wedstrijden voor ons kan winnen en het team beter kan maken. Het was normaal dat de club er alles aan deed om hem te behouden. Je weet nooit wat er in de toekomst gaat gebeuren. Maar Phil is een goed persoon en hij zal altijd alles voor Liverpool geven, hoelang hij hier ook is. We zijn ontzettend blij dat hij gebleven is."

Denk jij dat Philippe Coutinho aan zijn laatste seizoen bij Liverpool bezig is?

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
4
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
5
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
51
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
78
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties