Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Wijnaldum: 'Het is nog niets als je het vergelijkt met Strootman'

Laatste update:

De 24-jarige middenvelder had er drie jaar op zitten in Eindhoven en er was concrete interesse voor hem. Paris Saint-Germain trok aan Wijnaldum, maar toch weerstond hij de verleiding. "Ik wilde niet weg bij PSV met een laatste seizoen waarin ik vooral geblesseerd was", legt hij uit in gesprek met Helden. Hij volgde daarbij vooral zijn gevoel, zegt de aanvoerder van PSV. Inmiddels voelt hij zich wél klaar voor een transfer.

Hij gaat op dat gebied echter niet te rade bij landgenoten als Robin van Persie en Arjen Robben. Zij behoren tot de top van Nederland en hebben de nodige kennis en ervaring opgedaan. Wijnaldum trekt echter zijn eigen plan, al observeert hij teamgenoten als Van Persie en Robben wel. "Niet normaal wat Robben bijvoorbeeld al voor een krachtprogramma doet vóór een training", zegt Wijnaldum geïmponeerd. Zelf heeft hij ook de nodige oefeningen gedaan, maar van opoffering is daarbij geen sprake.

Het hoort er gewoon bij, vindt de middenvelder van PSV. "En het is nog niets als je het vergelijkt met Kevin Strootman, die nu weer aan zijn knie geblesseerd is. Ik spreek hem wekelijks. We zijn samen opgegroeid, die band zal altijd blijven", vertelt Wijnaldum. De twee hebben ook hun meningsverschillen gehad en scholden daarbij flink op elkaar. Dat komt echter doordat ze beiden winnaars zijn, denkt Wijnaldum. "In de kleedkamer was het altijd weer oké. Ideale teamspeler. Echt zoveel van geleerd…"

Georginio Wijnaldum is een voorbeeld van professionaliteit

Meer nieuws

Volendam-captain Mirani gaat door het stof na misplaatste uitspraak over Vitesse
2
Van der Vaart weet nu al wie kampioen wordt van de Eredivisie in 2024/25
24
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
21
Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
12
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
29
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties