Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Wijnaldum: 'Hij is zo belangrijk voor Oranje, dit is meer dan een tegenvaller'

Laatste update:

"Een kruisband afscheuren is qua blessureleed het ergste wat een voetballer kan overkomen. Dit is echt vreselijk voor Memphis. Hij is zo belangrijk voor ons bij Oranje, hij is zo bezig met zijn medespelers", vertelt de middenvelder van Liverpool aan de ochtendkrant. Wijnaldum geeft wel aan dat Depay het EK 'absoluut nog wil halen': "Ik snap ook wel dat alle landen die meedoen aan het EK nog met tegenvallers te maken krijgen in de aanloop naar het toernooi. Maar dit is veel meer dan een tegenvaller. Memphis is bij Oranje een heel belangrijke speler."

Tete: 'Ik leef enorm mee met zwaargeblesseerde Memphis'

Wijnaldum was zelf met acht doelpunten de topscorer van het Nederlands elftal in de EK-kwalificatiereeks en hij denkt dat zijn nieuwe positie in het veld daar een belangrijke rol in heeft gespeeld: "Als ik puur naar Oranje kijk: ik heb nooit gespeeld zoals nu. De bondscoach was meteen duidelijk toen hij begon. Dat ik als zijn nummer 10 zou spelen. Dat heeft hij goed gezien, haha."

Als zijn hoogtepunt van 2019 in het oranje noemt hij echter niet een doelpunt van hemzelf. Wijnaldum beleefde meer plezier aan het passje waarmee hij Donyell Malen in staat stelde om in Hamburg de 2-3 te maken tegen Duitsland. Met een subtiel wippertje bediende hij de aanvaller in het strafschopgebied: "Ik liep eerst een beetje om de bal heen, dat maakte het iets eenvoudiger voor mezelf. Het was gewoon intuïtie, dat stiftje kwam gewoon in me op. Maar voor hetzelfde geld was die verdediger een pas opzij gestapt. Dan had het er toch lullig uit gezien, hoor, haha."

Denk jij dat Memphis Depay toch van de partij zal zijn op het EK?

Meer nieuws

Ron Jans laat in het midden of Ajax of Feyenoord hem ooit benaderde
2
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
108
AZ ziet mogelijke opvolger van Vangelis Pavlidis in Eredivisie rondlopen
16
Sergiño Dest brengt supporters van PSV in korte video zeer slecht nieuws
13
Meerdere Italiaanse spelers trappen in nepaanbiedingen uit Saudi-Arabië
13
Arne Slot ziet na Pepijn Lijnders tweede Nederlander vertrekken bij Liverpool
12

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties