Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Wijnaldum: 'Ik dacht zelf ook dat ik naar Barcelona zou gaan'

Laatste update:

Wijnaldum wordt door een Spaanse journalist gevraagd of hij een boodschap heeft aan de fans van Barcelona, waarvan sommigen al hadden gerekend op zijn komst. "Wat ik kan zeggen: ik heb een andere keuze gemaakt, wat heel moeilijk was", aldus de huidige aanvoerder van Oranje. "Ik heb vier weken echt onderhandeld met Barcelona, daar zijn we helaas niet uitgekomen. Paris Saint-Germain was wat slaagvaardiger en wat sneller."

"Het project dat ze hebben bij PSG sprak me ook heel erg aan", vervolgt Wijnaldum, die volgens Fabrizio Romano 9,5 miljoen euro per jaar gaat verdienen in Parijs, veel meer dan het aanbod van Barça. "Maar het was een moeilijke keuze. Ik moet eerlijk zeggen dat ook ik dacht dat ik naar Barcelona zou gaan, ook omdat Barcelona toentertijd de enige echt geïnteresseerde club was. Maar we kwamen er niet uit en met Paris wel."

Wijnaldum is opgelucht dat zijn overgang afgerond is. "Ik ben heel blij dat ik het voor aanvang van het EK heb kunnen regelen", zegt hij. "Of beter gezegd dat mijn management het met Paris Saint-Germain, of welke club dan ook, het heeft kunnen afhandelen voordat het toernooi begon. Ik wil honderd procent gefocust zijn op datgene wat je moet doen. Ik moet zeggen dat het toch een hectische week was, omdat er zoveel dingen gebeurden. Daardoor moest ik keuzes maken. Dat was moeilijk. Het zijn twee clubs die heel groot zijn en het zijn twee clubs waar je heel graag voor wilt spelen."

De transferperikelen hadden invloed op Oranje, zo geeft Wijnaldum toe. "Ik moet zeggen dat het een relief is dat ik die keuze voor het EK heb kunnen maken. Het ging toch meespelen bij het Nederlands elftal en dat is niet goed. Voor mij persoonlijk, zo voelde ik het."

Meer nieuws

Oud-speler Gandu (31) doet oproep: 'Enige kans is een niertransplantatie'
4
Live meepraten in de Champions League: Real Madrid - Bayern München
3
De Ligt keert tegen Real Madrid verrassend terug in basis van Bayern München
6
Real Madrid onthult keuze onder de lat tussen Lunin en Courtois
7
De EK-selectie van Turkije: dit zijn de spelers die kans maken
16
Santiago Gimenez onthult door welke grote fout hij zelfvertrouwen verloor
32

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties