Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Wijnaldum leidt met treffer essentiële comeback Liverpool in

Laatste update:

Waar de fans een eenvoudige middag hadden verwacht, zag het er na zeven minuten spelen al heel anders uit. Matthew Lowton stuurde Barnes met een knappe steekbal weg, waarna de Engelsman zonder al te veel moeite Simon Mignolet wist te passeren. Nieuw puntverlies tegen een laaggeklasseerde tegenstander lag op de loer en een gemakzuchtig Liverpool liet zich naarmate de eerste helft vorderde toch wakker schudden.

Wijnaldum zorgde er op slag van rust voor dat Jürgen Klopp zijn manschappen met een iets beter gemoed in de kleedkamer kon ontvangen: de Oranje-international leek in eerste instantie zijn schoen niet goed tegen de bal te kunnen zetten, maar knalde het leer uiteindelijk toch overtuigend langs Tom Heaton. Na de onderbreking ging Liverpool vervolgens op zoek naar de overwinning en die kwam er dankzij Emre Can. De Duits international verschalkte de doelman van grote afstand voor de 2-1.

Georginio Wijnaldum dacht een wereldgoal te maken tegen Burnley Football Club, maar moet zich hiermee tevreden stellen. Ook niet verkeerd! 🇬🇧 🇳🇱

Geplaatst door voetbalzone op zondag 12 maart 2017

-
Vind jij dat Liverpool het verdiende om te winnen?

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
2
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
2
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
66
Chris Woerts ziet Ajax 'hele goede keuze maken' op bestuurlijk vlak
11
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties