Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Wijnaldum: 'Natuurlijk wil ik graag dat hij naar Liverpool komt'

Laatste update:

Wijnaldum en Promes zijn goede vrienden van elkaar. "Natuurlijk wil ik graag dat hij naar Liverpool komt", zo zegt de middenvelder in gesprek met The Daily Mirror. "Ik weet dat hij een goede voetballer is en een goed persoon die het team kan helpen. Ik denk dat hij weet wat voor grote club Liverpool is. Ik wist het voordat ik hierheen kwam. Ik weet alleen niet wat er waar is van datgene dat wordt gezegd en geschreven. Als ik met Quincy praat, hebben we het daar niet over."

Meer: Salah en Klopp krijgen het aan de stok op frustrerende middag voor Liverpool | Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp

"Dat is iets voor de manager en voor de scouts, niet voor mij. Ik lees het alleen in de kranten en op internet." Liverpool zou achter de schermen bezig zijn met een formeel bod van ongeveer 24 miljoen euro op Promes, die een contract tot medio 2021 in Moskou heeft. De ex-speler van onder meer FC Twente heeft een gelimiteerde transfersom in zijn contract staan, maar de hoogte ervan is onduidelijk.

Denk jij dat Quincy Promes in januari of komende zomer naar Liverpool gaat?

Meer nieuws

De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
1
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
91
Sneijder loopt helemaal leeg: 'Real-onwaardig, hij kan echt niet op dit niveau'
10
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
5
Ipswich Town met één been in de Premier League na overwinning op Coventry City
6
Bayern en Real houden elkaar in evenwicht in heerlijk voetbalgevecht
126

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties