Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Wijnaldum neemt revanche met AS Roma en plaatst zich voor achtste finales

Laatste update:

Aan de kant van Roma stonden twee andere spelers in de basiself dan vorige week in Oostenrijk. Tammy Abraham en Stephan El Shaaraway begonnen op de bank, waardoor Leonardo Spinazzola en Belotti het vanaf de eerste minuut mochten laten zien. Rick Karsdorp en Georginio Wijnaldum moesten opnieuw genoegen nemen met een reserverol. Bij Salzburg stonden er drie andere spelers in de basis: Bernardo, Mauris Kjaergaard en Chukwubuike Adamu vervingen Strahinja Pavlovic, Luka Sucic en Fernando.

De eerste grote kans van het duel was voor de thuisploeg. Dybala zag zijn schot na een corner gekeerd worden door Philipp Köhn, waarna de Argentijn in de rebound de lat raakte. Enkele minuten later was ook Salzburg dicht bij de openingstreffer, maar Kjaergaard schoot naast. Roma kwam na ruim een half uur spelen op 1-0: Belotti kopte een voorzet van Spinazzola binnen. De ploeg van Mourinho had de smaak te pakken, want zes minuten later verdubbelde het zelfs de score. Opnieuw was Spinazzola de aangever, en deze keer rondde Dybala beheerst af: 2-0.

Vroeg in de tweede helft was Adamu dicht bij de aansluitingstreffer, maar zijn inzet van dichtbij ging naast. Later in het tweede bedrijf trof ook Noah Okafor en opnieuw Adamu geen doel, want beide keren stond Roma-doelman Rui Patrício in de weg. Namens Roma was Bryan Cristante dicht bij de definitieve beslissing, maar Salzburg-goalie Philipp Köhn bracht redding. In de slotfase, waarin Wijnaldum inviel, drong Salzburg nog aan in de hoop een verlenging te forceren, maar Roma hield stand.

Europa League
AS Roma
2 - 0
Red Bull Salzburg

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
6
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
2
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
67
Chris Woerts ziet Ajax 'hele goede keuze maken' op bestuurlijk vlak
11
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties