Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Wijnaldum: 'Nergens op gebaseerd, ik heb uitstekend contact met hem'

Laatste update:

"Ja, er is een verschil tussen de Wijnaldum van Oranje en Liverpool. Het zou te makkelijk zijn om te zeggen dat het aan Oranje ligt. Natuurlijk, bij Liverpool trainen we dagelijks samen, zijn we op elkaar ingespeeld. Dat is bij een nationale ploeg, waar veel wisselingen zijn, anders", vertelt de ex-speler van PSV en Feyenoord. Wijnaldum wil dit echter niet als excuus gebruiken en zegt bij Oranje de ambitie te hebben om dezelfde prestaties te laten zien als bij Liverpool.

Afgelopen week wilden verschillende journalisten van de 45-voudig international weten of hij zich wel gewaardeerd voelde bij Oranje, maar Wijnaldum weigerde hierop te reageren. "Dat was puur omdat er werd geschreven dat ik niet kon opschieten met Guus Hiddink. Dat was nergens op gebaseerd. Ik heb uitstekend contact met hem, nog steeds."

Georginio Wijnaldum hoort een vaste basisspeler bij Oranje te zijn

Meer nieuws

Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
54
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
3
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
1
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
15
De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
9

Meer sportnieuws

PSV nu ?? Ajax 2018/2019 ??
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties