Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Wijnaldum onder de indruk: 'Hij dwingt tegenstanders tot kiezen'

Laatste update:

De Jong debuteerde tegen Peru en veroverde sindsdien een basisplaats in het elftal van bondscoach Ronald Koeman. Wijnaldum vindt dat de vijfvoudig international over specifieke kwaliteiten beschikt. "Met zijn dribbels zorgt hij altijd voor een goede aansluiting van verdediging naar middenveld en van middenveld naar aanval. Hij is altijd in staat ruimte te creëren doordat-ie altijd aanspeelbaar is", laat de ex-speler van onder Feyenoord en PSV weten in gesprek met Voetbal International. "Met zijn acties zorgt voor overtalsituaties: hij dwingt tegenstanders tot kiezen, ze moeten uit positie komen, iemand loslaten, wat dan automatisch ruimte of een vrije man bij ons oplevert. Daardoor is het voor mij ook makkelijker voetballen."

De Jong staat naar verluidt hoog op de lijstjes bij Europese topclubs als Barcelona en Manchester City. Wijnaldum stond meerdere keren samen met De Jong op het veld en is onder de indruk. "Bijzonder dat je in Nederland niemand hoort zeuren dat-ie sneller moet spelen als hij aan een dribbel begint. Ik vind dat bijzonder, want Nederland is toch ook een afleerland", vertelt Wijnaldum, die al 53 interlands speelde in het shirt van Oranje. "Ik weet het, de bal is altijd sneller, maar soms moet je spelers laten dribbelen om juist verschil te maken. Waarom denk je dat we in staat waren die stugge Franse ploeg toch geregeld uit elkaar te spelen? Dat heeft gewoon te maken met de balvaardigheid van de Nederlandse spelers. Als je dat hebt in je ploeg, dat is een zegen, hoor."

Meer nieuws

In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Pak 2,5x je inzet als Uitblinker Mbappé 2 keer op doel schiet tegen Dortmund!
0
Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
22
Ron Jans laat in het midden of Ajax of Feyenoord hem ooit benaderde
5
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
110
AZ ziet mogelijke opvolger van Vangelis Pavlidis in Eredivisie rondlopen
21

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties