Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Wijnaldum: 'Op bepaalde posities moet er versterking komen bij PSV'

Laatste update:

"Het mooiste zou zijn als deze groep bij elkaar blijft en dat we volgend jaar dit seizoen recht kunnen zetten en bewijzen dat het een leerjaar was", zegt de middenvelder annex aanvaller tegen het Eindhovens Dagblad. "Op bepaalde posities moet er wel versterking komen, om meer concurrentie te krijgen." Zelf heeft de 23-jarige Wijnaldum overigens nog geen overeenstemming met PSV bereikt over een nieuw contract.

Momenteel ligt de Oranje-international tot volgend jaar zomer vast. Wijnaldum werd dit seizoen overigens lang geteisterd door een rugblessure; hij speelde pas acht competitieduels. Ola Toivonen verving Wijnaldum, maar PSV zakte als een kaartenhuis in elkaar. "Ola werd in mijn ogen onterecht als zondebok aangewezen. Hij heeft misschien zijn uitstraling niet mee, maar deed gewoon wat hij moest doen. Ook heeft hij zich zakelijk netjes aan de afspraken gehouden."

Toen Phillip Cocu en co Adam Maher uit het elftal haalden, ging het weer beter met PSV. Wijnaldum stelt echter dat hij best op één middenveld met Maher kan spelen: "Het gaat erom welke keuzes je maakt. Als wij ervoor zorgen dat we balbezit hebben, hoeven we amper te verdedigen en kan het prima", aldus Wijnaldum. "Met Adam liep het lang niet. Dat is geen schande. De verwachtingen waren hooggespannen."

'Op bepaalde posities moet er versterking komen bij PSV'

Meer nieuws

San Siro ziet zes doelpunten, maar geen winnaar tussen AC Milan en Genoa
0
Hakim Ziyech en Dries Mertens maken prachtige goals voor winnend Galatasaray
8
Keane geeft Haaland nieuwe veeg uit de pan; doodse stilte in studio volgt
9
Live meepraten in de Serie A: AS Roma - Juventus
2
Bayer Leverkusen scoort vijfmaal en blijft ongeslagen; Frimpong maakt zijn 14e
2
Liverpool verslaat Tottenham mede dankzij uitblinkende Gakpo en beauty Elliott
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties