Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Wijnaldum verklaart opvallend gebaar: 'Ik laat zien dat we aan hem denken'

Laatste update:

"Virgil van Dijk juicht ook altijd zo", legt Wijnaldum een en ander uit op de persconferentie van Oranje van donderdagmiddag. "Op deze manier laat ik zien dat we aan hem denken. Maar als hij straks weer fit is, dan stop ik er mee. Dan is het mooi geweest", aldus de middenvelder van Oranje, in de groepsfase van dit EK trefzeker tegen Oekraïne (3-2) en Noord-Macedonië (0-3). Wijnaldum erkent dat hij bijna dagelijks contact heeft met Van Dijk, die hard werkt aan zijn herstel bij Liverpool.

De manier van juichen van Georginio Wijnaldum duidelijk in beeld gebracht.

"Vóór het duel met Noord-Macedonië vroeg hij twee doelpunten aan me", vervolgt Wijnaldum met een kwinkslag. "Hij legt de lat best hoog, maar het is me wél gelukt. Nee, Virgil heeft nog niet laten weten hoeveel doelpunten ik tegen Tsjechië moet maken. Maar hopelijk vindt hij één doelpunt genoeg", blikt de aanwinst van Paris Saint-Germain alvast vooruit op de ontmoeting in de achtste finale van het EK, zondag in de Puskás Aréna in Boedapest.

Alleen Cristiano Ronaldo (vijf) wist tot dusver vaken te scoren op het EK dan Wijnaldum, die de groepsfase afsloot met drie treffers. De topscorerslijst is desondanks geen groot issue voor de dertigjarige middenvelder. "Ik denk ook niet dat het zozeer mijn kwaliteit is om te scoren. Wel ben ik in staat om veel kansen te creëren en als je veel mogelijkheden krijgt, dan wordt het natuurlijk ook weer makkelijker om te scoren", aldus Wijnaldum.

-
Zie jij Georginio Wijnaldum ook tegen Tsjechië scoren?

Meer nieuws

San Siro ziet zes doelpunten, maar geen winnaar tussen AC Milan en Genoa
1
Hakim Ziyech en Dries Mertens maken prachtige goals voor winnend Galatasaray
20
Keane geeft Haaland nieuwe veeg uit de pan; doodse stilte in studio volgt
10
Live meepraten in de Serie A: AS Roma - Juventus
2
Bayer Leverkusen scoort vijfmaal en blijft ongeslagen; Frimpong maakt zijn 14e
2
Liverpool verslaat Tottenham mede dankzij uitblinkende Gakpo en beauty Elliott
17

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties