Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Wijnaldum ziet dramatische statistiek: 'Bij PSV won ik bijna alles'

Laatste update:

Terugkijkend naar zijn laatste seizoen bij PSV zegt Wijnaldum dat het wel even wennen is voor hem. "Daar wonnen we bijna iedere wedstrijd. We speelden vorig seizoen 34 wedstrijden en wonnen er 29! We verloren er maar vier. En nu heb ik hier al meer verloren dan ik vorig seizoen meemaakte. Dat is best een beetje gek. Maar voordat ik hier kwam, wist ik al dat het pittig zou worden, hoor", verzekert de middenvelder.

"De Premier League is zwaar, iedereen kan van iedereen winnen en het is niet zo eenvoudig als het eruitziet. De mensen vragen of hij onterecht op deze plek staan en dan zeg ik ja. Het seizoen is ook nog jong, we hebben nog 31 wedstrijden voor de boeg: dat zijn 93 punten. Er kan nog van alles gebeuren", verzekert Wijnaldum. Zelf deed hij nog iedere competitiewedstrijd mee: hij staat op twee treffers.

Het komt wel weer goed met Newcastle United

Meer nieuws

Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
2
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
28
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
8
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
13
Voormalig keeper van PSV Georg Koch (52) heeft tragisch nieuws: 'Ik ga dood'
6
AS Roma baalt van gemiste megakans Tammy Abraham tegen Juventus
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties