Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Wild gerucht uit Spanje: Ajax ziet in Xavi gewenste nieuwe hoofdtrainer'

Laatste update:

Duidelijk is dat Ajax op zoek moet naar een nieuwe hoofdcoach, daar vorige week bekend werd dat John van 't Schip in een andere rol verder gaat bij de club. Hij maakt het seizoen af, maar draagt daarna het stokje over.

Van 't Schip nam het roer in oktober over van de ontslagen Maurice Steijn en zette meteen de weg omhoog in. Inmiddels staat Ajax vijfde. Het ziet er echter naar uit dat de Amsterdammers via de play-offs Europees voetbal moeten zien veilig te stellen.

Wie de nieuwe hoofdtrainer wordt en waar hij aan moet voldoen is nog niet bekend. Alex Kroes had als belangrijke taak om de opvolger van Van 't Schip aan te stellen, maar de algemeen directeur is dinsdag door de club geschorst.

Juanmartí weet dat Xavi een van de namen is op de kandidatenlijst van Ajax. De voormalig middenvelder maakte onlangs bekend per 30 juni te zullen vertrekken bij Barcelona. Die club dient hij nu voor het derde seizoen.

Ajax zou Xavi's verleden als speler waarderen en het feit dat hij bij Barcelona met veel jonge talenten heeft gewerkt. De Amsterdammers beschikken eveneens over een jonge spelersgroep en zouden om die reden bij de Spaanse coach zijn uitgekomen.

Het plan van Xavi is echter om een sabbatical te nemen. Ook de mogelijkheid dat de Spanjaard bij Barcelona blijft wordt niet volledig uitgesloten. De Catalaanse grootmacht probeert hem met man en macht op andere gedachten te brengen.

Zie jij Xavi graag aan het roer bij Ajax?

Meer nieuws

André Onana gaat lelijk de mist in en leidt tegentreffer Manchester United in
0
Brian Brobbey wordt nog voor rust gewisseld bij Ajax
26
Ajax heeft Philippe Sandler gescout: dit is de uitkomst
9
Xavi heeft spijt van zijn besluit en blijft langer bij FC Barcelona
49
Kraay jr. treft Ajax-speler op parkeerplaats en krijgt inside info: 'Klopt dat?'
0
Paris Saint-Germain doet wat het moet doen en kan vandaag nog kampioen worden
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties