Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Wilde mijn hele carrière bij Arsenal blijven, maar soms kies je met je hersens'

Laatste update:

Tussen 2009 en 2017 stond Szczesny onder contract in Londen, al werd hij in zijn laatste twee seizoenen verhuurd aan AS Roma. Na de komst van David Ospina en Petr Cech was er geen toekomst meer voor hem bij Arsenal. "Soms moet je kiezen met je hersens, in plaats van met je hart", vertelt de 28-jarige sluitpost aan de BBC. "Ik wilde mijn hele carrière bij Arsenal blijven. Het is de club waarvan ik houd. Ik heb alles gegeven om daar te kunnen spelen, maar ik had graag meer willen bereiken. Ik heb twee keer de FA Cup en een Community Shield gewonnen, maar ik had graag een keer de Premier League willen winnen."

Twee seizoenen lang stond Szczesny onder de lat bij AS Roma, voordat Juventus aanklopte. Het was duidelijk dat hij zou fungeren als tweede keus achter Buffon. Dat weerhield hem er niet van om de kans aan te grijpen. "Mijn eerste gedachte was dat je soms een stap terug moet zetten om twee stappen vooruit te kunnen. Maar toen ik de situatie analyseerde, merkte ik dat het niet eens zo'n grote stap terug was. Ik wist dat ik aan spelen zou toekomen. Ik speelde 21 wedstrijden, wat voor een tweede keeper niet slecht is."

"Ik heb bovendien kunnen leren van een van de beste keepers ter wereld en ik had een jaar de tijd om me voor te bereiden op het vervangen van hem. Een betere carrièremogelijkheid bestond niet. Ik ben trots op de manier waarop het is gelopen. We hebben allemaal moeilijke momenten in onze carrières, maar het gaat erom hoe je daarop reageert. Ik ben waar ik nu ben omdat ik het heb verdiend", aldus Szczesny, die vergelijkingen met Buffon uit de weg gaat. "Het is maar goed dat ik geen Italiaan ben, want dan kan ik nooit de nieuwe Buffon worden", lacht hij.

"Ik ben de nieuwe eerste doelman van Juventus en dat is het. Het enige waar ik mee bezig ben, is de ballen uit het doel houden. Ik ga niet het veld op met het idee dat ik geen fouten mag maken, omdat iedereen dan Buffon zou missen", benadrukt Szczesny tot slot. Zaterdagavond gaat hij met Juventus op bezoek bij Udinese. De club uit Turijn maakte in de eerste zeven wedstrijden geen fout.

Zou Wojciech Szczesny nog van waarde kunnen zijn voor Arsenal?

Meer nieuws

The Times weet welke rol Slot precies gaat krijgen binnen organisatie Liverpool
5
Late gelijkmaker van Leverkusen wekt grote woede: 'Het is een schande!'
1
Robin van Persie gaat in op vraag of hij ooit trainer van Feyenoord wordt
3
Ongekend: Leverkusen behoudt ongeslagen status door goal in minuut 97
28
Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord ontwaakte
11
Live meepraten in de Ligue 1: Paris Saint-Germain - Le Havre
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties