Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Wildschut ziet droom in vervulling gaan en tekent in Engeland

Laatste update:

De club is stroef begonnen aan het seizoen 2014/15. De club staat momenteel zestiende in de Championship en ging zaterdag thuis met 0-1 onderuit tegen Reading. Trainer Aitor Karanka, die in het verleden jaren assistent-trainer was van José Mourinho bij Real Madrid, hoopt dat hij met Wildschut erbij wat meer snelheid en creativiteit kan inpassen in zijn elftal.

Wildschut werd opgeleid bij Ajax, maar redde het daar niet: aan het begin van het seizoen 2010/11 stapte hij over naar PEC Zwolle. Na een seizoen met vooral veel invalbeurten pikte VVV-Venlo hem op en debuteerde Wildschut in de Eredivisie. Een jaar geleden transfereerde hij naar sc Heerenveen, waar hij nu nog een contract had tot medio 2016. Hij viel in de eerste vier speelronden steeds in.

Yanic Wildschut heeft een goede nieuwe club gevonden voor zijn ontwikkeling

Meer nieuws

'José Mourinho aast op spectaculaire comeback in Premier League'
6
Het hoge woord is eruit: Thiago Silva keert na 16 jaar terug bij Fluminense
5
VZ Kort: Benefietwedstrijd voor Vitesse; Toornstra langer bij FC Utrecht
77
Pak 2,6x je inzet als Uitblinker Füllkrug op doel schiet tijdens PSG-Dortmund!
0
NEC wil Chery behouden, maar moet vrezen voor regerend landskampioen uit Europa
9
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties