Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Wilfred Genee brengt met update einde aan Feyenoord-gerucht

Laatste update:

"Zirkzee gaat niet komen, zo is het laatste nieuws", aldus Genee tijdens de uitzending. "Dat zou voor Feyenoord prachtig geweest zijn. Dick zegt dan dat Bayern het grootste deel van het salaris zou moeten betalen, maar misschien dat Bayern wel een club kan vinden die het hele salaris overneemt", reageert Johan Derksen. René van der Gijp had eveneens niet verwacht dat Bayern akkoord zou gaan met de wens van Advocaat om het volledige salaris van Zirkzee te blijven betalen. "Ze zijn daar ook niet helemaal achterlijk." Genee: "Hij wordt wel verhuurd, maar niet aan Feyenoord."

Zirkzee meldde zich zondag bij Jong Oranje en kreeg van FOX Sports de vraag hoe hij tegenover een eventuele terugkeer naar Feyenoord staat. "Ik voel me nergens te groot voor en ga kijken wat de opties zijn", aldus de spits van Bayern, die volgens Duitse media mag vertrekken nu de club zich in aanvallend opzicht heeft versterkt met Eric Maxim Choupo-Moting. "Ik heb natuurlijk bij Feyenoord gespeeld en kom uit Rotterdam, maar we zien aan het einde van de dag wel hoe of wat. De kans is er altijd."

De negentienjarige stand-in van Robert Lewandowski vindt dat hij aan spelen moet toekomen. "Ik moet gewoon minuten maken en in overleg met Bayern München moet dat gaan gebeuren. Het maakt voor mij niet uit of dat in Nederland is of in een andere competitie. Ik zou Nederland wel oké vinden, daar heb ik geen problemen mee, maar het zou ook kunnen dat ik ergens in Duitsland terecht kom."

Meer nieuws

Kritiek op Memphis na post over ballenmeisje: 'Kan iemand haar Insta sturen?'
1
Basisspeler van PSV zinspeelt op vertrek: 'Fantastisch om het zo af te sluiten'
6
Kraay jr. weet wie Joey Veerman moet opvolgen bij PSV: 'Heel gewaagd, maar...'
15
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
15
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
16

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties