Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Wilfred Genee neemt drastisch besluit en stopt met radioprogramma

Laatste update:

Voor Genee krijgt de VI Oranjezomer een vervolg met de dagelijkse presentatie van een televisieprogramma. Dat heeft er echter wel toe geleid dat hij zijn werk als radiopresentator niet langer kan voortzetten. "Het is onvermijdelijk. Het is niet anders. We hebben het vorige week besproken. Het is niet te combineren met elkaar", aldus Genee, die vertelt dat de talkshow met een korreltje zout genomen moet worden. "Je moet wel oppassen dat je het niet te serieus gaat nemen natuurlijk. Dat we overal écht verstand van zouden kunnen hebben. Het moet wel met diezelfde ondertoon blijven."

De presentator kan niet onderdrukken dat hij het jammer vindt om noodgedwongen afscheid te moeten nemen van Radio Veronica. "Ik heb het gevoel dat ik hier nog lang niet klaar ben", vertelt hij. Desondanks had hij geen keuze. "Dan is op een gegeven moment iets anders erbij doen niet mogelijk. En ik heb bovendien ook nog een gezin. Dat zou je nog weleens vergeten." Ook zendermanager Rob Stenders betreurt het vertrek van Genee. "Wilfred gaat nooit rimpelloos voorbij aan de plekken waar hij gaat of staat. Ook bij Radio Veronica maakt hij met zijn kompanen een ochtendshow die ergens over gaat en die ergens voor staat."

Terwijl bij Radio Veronica wordt gezocht naar een opvolger voor Genee, werkt de talkshow achter de schermen aan de invulling van het programma. Derksen onthulde in gesprek met het Algemeen Dagblad onder meer Henk Westbroek te willen aantrekken als vaste tafelgast. Het is de bedoeling dat de talkshow vanaf januari van maandag tot en met vrijdag op SBS 6 te zien zal zijn. De vaste bezetting blijft met Derksen, Van der Gijp en Genee hetzelfde als die in Veronica Inside, met daarbij elke dag een andere roulerende gast als aanvulling.

Meer nieuws

Keuze van Ajax nadert: nog maar twee trainers in beeld in Amsterdam
8
Winkelmedewerker belandde per ongeluk op selectiefoto PSV: 'Kan niet voetballen'
7
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
3
'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
14
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
6
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties