Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Wilfred Genee reageert op geruchten over pikante overstap

Laatste update:

De telefoon van Genee stond maandag roodgloeiend toen het nieuws naar buiten werd gebracht door mediajournalist Rob Goossens. "Ik krijg er heel veel vragen over", geeft Genee dinsdag toe in zijn radioprogramma De Veronica Inside Ochtendshow. "Dat heb ik ook tegen dat meisje van Shownieuws gezegd. Er wordt zoveel over mij geroepen. Als ik op alles moet reageren wat er over mij gezegd wordt, ben ik een week bezig. Mijn baas (John de Mol, red.) zei jaren geleden ooit tegen mij: 'Je hoeft niet op alles te reageren.'"

"Bovendien, in dit geval hoef ik ook niet te reageren", gaat Genee verder. "Ik heb net bijgetekend voor twee jaar voor de nieuwe talkshow, dus het is helemaal niet relevant." Sidekick Rick Romijn vraagt vervolgens aan Genee of hij 'met zijn hand op zijn hart kan verklaren dat hij niet naar Viaplay gaat'. "Op dit moment ga ik niet naar Viaplay", herhaalt Genee. "Dat kan over een paar jaar toch anders zijn? Het is niet relevant of ik met Viaplay gesproken heb. Ik bedoel, ik zit hier en heb bijgetekend."

De streamingdienst van de Zweedse Nordic Entertainment Group moet in het eerste kwartaal van 2022 gelanceerd worden in Nederland en gaat onder meer de Premier League, de Bundesliga, Formule 1 en darts uitzenden. Genee weerhield zich maandag tegenover RTL Boulevard ook al van commentaar. "Ik heb de laatste tijd geleerd om in sommige gevallen het antwoord 'geen commentaar' te geven. Dit is zo'n moment." Op de vraag of het verhaal van Goossens naar het rijk der fabelen kon worden verwezen, reageerde hij: "Geen commentaar."

Meer nieuws

Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
113
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
5
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
1
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
15
De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties