Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Wilfred Genee start 'actiegroep' voor Tom Egbers: 'Dit kan niet langer!'

Laatste update:

Genee laat op de radio een aantal fragmenten horen uit de voor- en nabeschouwing van woensdagavond bij de NOS. "We hadden het de vorige keer al over dat Tom veel gepest wordt door die twee, maar wat vinden jullie hier dan van?", vraagt Genee aan zijn sidekicks terwijl hij onderstaand fragment instart. Daaruit blijkt volgens Genee dat Van der Vaart en Van Hooijdonk hun presentator Egbers niet geheel serieus nemen.

"Wat zit hij er raar in joh, die Rafael!", reageert sidekick Niels van Baarlen uit verbazing. "Ik word er heel ongemakkelijk van", zegt Genee. Rick Romijn vraagt dan: "Wat denk jij dat er speelt?" Genee: "Nou ja, Rafael en Pierre vinden het leuk om te dollen, alleen Tom is daar niet zo op ingesteld. Tom is gewoon rechttoe rechtaan weet je wel, daar moet je niet te veel mee dollen. Tom raakt een beetje van slag."

Genee zegt vervolgens met een kwinkslag dat hij een 'actiegroep' gaat starten. "We starten een actiegroep, dit kan niet langer! Wel respectvol omgaan met Tom. Het moet iets in de geest zijn van: 'Denk erom, het is onze Tom!'" Romijn voegt daaraan toe: "#TeamTom! En we kunnen ook wel tegen Pierre zeggen: 'Doe even normaal, man!'"

Meer nieuws

Vermoedelijke opstelling PSV: Luuk de Jong op jacht naar topscorerstitel
4
Hoe Galatasaray en Fenerbahçe ooit bijna één club werden
2
FC Nantes-aanvaller weigert te spelen vanwege anti-homofobie-boodschap op shirt
0
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
10
Vermoedelijke opstelling Ajax: Steven Berghuis keert terug in de basiself
7
Real Madrid bereikt principeakkoord met Modric en nadert deal met ander icoon
12

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties