Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Basisspeler van PSV zinspeelt op vertrek: 'Fantastisch om het zo af te sluiten'

Laatste update:

De Braziliaanse centrumverdediger beschikt bij PSV over een aflopend contract. Hij kan bijtekenen, maar leek al een voorschot te nemen op een afscheid. "Het is fantastisch om mijn periode van drie jaar hier zo af te sluiten", gaf Ramalho aan tegenover De Telegraaf

"Het is mijn laatste jaar hier", voegde hij daaraan toe. " Ik weet niet wat er gaat gebeuren, maar ben heel gelukkig dat het eindelijk is gelukt om dit te bereiken met PSV. Dit team hoort aan de top."

Ramalho liet in het midden hoe groot de kans is dat hij toch nog gaat bijtekenen. "Ik ben heel gelukkig dat het management met me door wil. Dat zie ik als een erkenning voor wat ik heb gepresteerd de afgelopen jaren. PSV is een van de opties. Maar het belangrijkste is dat ik wil blijven bij een club of wil gaan naar een club die me ook echt wil."

"Ik zal altijd alles geven voor de club waar ik voor speel en dan wil ik de waardering daarvoor ook voor de volle honderd procent voelen. Dat zal de doorslag geven op het moment dat ik besluit of ik bij PSV zal blijven of naar een andere club zal gaan."

Ramalho, wiens contract via de gebruikelijke weg op 1 april formeel is opgezegd, kan volgens clubwatcher Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad 'op nieuwe voorwaarden' bijtekenen bij PSV. "Betrouwbare bronnen rond Ramalho bevestigen dat PSV door wil met de 32-jarige Braziliaan, die dit seizoen gewoon basisspeler bij PSV was."

"PSV vindt de Braziliaan van groot belang door zijn leidende rol in de spelersgroep, maar vooral ook als eventuele back up of concurrent voor een nieuweling in de toekomst", weet Elfrink. Volgens de journalist gaat PSV vanwege het naderende vertrek van huurling Armel Bella-Kotchap zeer waarschijnlijk de transfermarkt op voor een centrale verdediger en is Jeremiah St. Juste van Sporting Portugal de topkandidaat.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste PSV-nieuws? Word nu lid van het PSV Zone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Hartman zag belangrijke rol voor hemzelf weggelegd in Nederlands elftal op EK
1
Chelsea stuurde Quilindschy Hartman na diens blessure veelzeggend bericht
8
Kraay jr. onthult de reden waarom Koeman Zirkzee niet selecteerde voor Oranje
25
Deze 2 aankopen van Mislintat werden door de scouting van Ajax te licht bevonden
22
Juventus stelt 'legende' aan om de taken van Allegri tijdelijk over te nemen
3
Pak 3,5x je inzet als Uitblinker Bergwijn zondag scoort tijdens Vitesse-Ajax!
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties