Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Willem II gooit het na dubbeltreffer van Jizz Hornkamp helemaal weg in Venlo

Laatste update:

Willem II schoot uit de startblokken in Venlo. De ploeg van trainer Reinier Robbemond kwam al na dertien minuten spelen op voorsprong. Sem Dirks schatte een voorzet van Lucas Woudenberg volledig verkeerd in, waardoor Hornkamp kon controleren en afdrukken in het strafschopgebied: 0-1. Een half uur later verdubbelde de uitploeg de marge. Hornkamp rondde een lage voorzet van Elton Kabangu af in de linkerbovenhoek en zette zijn ploeg daarmee op een 0-2 voorsprong.

In de 41e minuut deed VVV iets terug. Venema kreeg de bal aangespeeld van de zijkant van het strafschopgebied en schoot vanaf ongeveer elf meter via Braken, die het doelpunt op zijn naam kreeg, raak: 1-2. Vlak voor rust kwam VVV op gelijke hoogte. Pol Llonch kreeg de bal uit een hoekschop tegen zijn arm aan gekopt, waarna scheidsrechter Rob Dieperink door de VAR werd geadviseerd om een strafschop te geven. Dieperink nam dit advies over en de penalty werd feilloos raak geschoten door Braken, die zijn tweede van het duel maakte: 2-2.

Na tien minuten in de tweede helft kreeg Thijs Oosting een grote kans om de Tilburgers op voorsprong te zetten. Hij werd door Hornkamp oog in oog met Ennio van der Gouw gezet, maar stuitte op de VVV-doelman. Niet veel later had Van der Gouw ook een antwoord op een inzet van Kabangu. Toch was het VVV dat op voorsprong wist te komen. Venema rondde een voorzet van Braken na een uitstekende aanval knap af: 3-2. Luttele minuten later kreeg diezelfde Venema een levensgrote kans om de voorsprong te vergroten. Levi Smans gaf een bekeken voorzet op het hoofd van de spits, maar die kopte van dichtbij naast.

Een kwartier voor tijd leek Hornkamp zijn hattrick te gaan maken, maar zijn poging werd van dichtbij gekeerd door een uitblinkende Van der Gouw. Vlak daarna schoot invaller Brian Koglin een vrije trap van ver goed tussen de palen, Willem II-doelman Joshua Smits sloeg de bal echter uit zijn doel. Uit de daaropvolgende corner kopte Braken rakelings over. In de slotfase nam het tempo af en kwamen beide ploegen niet meer tot echt grote kansen.

-

Meer nieuws

'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
8
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
5
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
20
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties