Willem II haalt dubbele cijfers; Zivkovic blinkt uit met vier doelpunten

De huurling van Ajax begon in de basis in Berkel-Enschot en opende met een intikker na zes minuten de score. De aanvaller verdubbelde na acht minuten na een pass van Wiljan Pluim de score en was niet veel later dicht bij zijn derde: Zivkovic' volley trof de lat. Op aangeven van Jordy Vleugels vond Zivkovic binnen het kwartier alsnog zijn derde doelpunt van de avond.

Zivkovic, Robin Lauwers en Bruno Andrade bepaalden de ruststand op 0-6. De Tricolores vielen in de tweede helft wat terug, maar scoorden in de laatste zestien minuten nog wel zes (!) keer. Lesly de Sa bepaalde na 74 minuten de stand op 0-7, Ricardo Ippel benutte een strafschop voor de 0-8, Robert Braber tekende na een scrimmage voor de 0-9 en Funso Ojo en Vleugels (2x) bepaalden de eindstand op 0-12.