Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Willem II houdt voormalig toptalent van PSV in de Eredivisie

Laatste update:

"We hebben vorig seizoen al gesproken en het was mooi dat zowel Willem II als FC Dordrecht promoveerde. Willem II heeft het fantastisch gedaan dit seizoen en ik kan niet wachten tot het nieuwe seizoen begint. Ik heb er een heel goed gevoel bij", laat Ojo weten via de website van zijn nieuwe werkgever.

Technisch manager Carlos Aalbers van Willem II is in zijn nopjes met de komst van het voormalige toptalent van PSV. "Ojo is een technische middenvelder die heel goed in ons systeem past. We zijn blij dat hij voor ons gekozen heeft." De in België geboren Ojo doorliep dus de jeugdopleiding van PSV, waar hij gezien werd als een van de grootste talenten. Van een grote doorbraak kwam het niet. Later speelde hij bij VVV-Venlo, Germinal Beerschot en Royal Antwerp FC.

Funso Ojo is een uitstekende aanwinst voor Willem II

Meer nieuws

Santiago Gimenez daadwerkelijk in beeld in top van de Premier League
27
VZ Kort: Parma keert na drie seizoenen terug in Serie A
77
Manchester United hakt knoop door over toekomst Erik ten Hag
33
Plottwist: Bayern München krijgt derde afwijzing in zoektocht naar trainer
36
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10
Malen en Maatsen trekken extra profijt uit Champions League-zege op PSG
9

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties