Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Willem II huurt opnieuw en hoopt op negen ton uit Barcelona

Laatste update:

Aucas hoopt dat de transferwaarde van Quiñónez na een jaar Tilburg dezelfde ontwikkeling zal doormaken als die van Palacios. Laatstgenoemde zal zijn loopbaan spoedig voortzetten bij Barcelona, waar hij deel gaat uitmaken van het tweede elftal en mee gaat trainen bij het eerste van Ernesto Valverde. Ook de Catalanen huren de linksback: mocht hij bevallen, dan kan hij voor een bedrag van zes miljoen euro worden overgenomen.

Willem II heeft naar verluidt een doorverkooppercentage van vijftien procent bij Aucas bedongen in ruil voor het in de etalage zetten van Palacios. Dat komt dus neer op een bedrag van negen ton, als Barcelona tot aankoop overgaat. Na Palacios wil Aucas nu Quiñónez bij Willem II in de etalage zetten, een middenvelder met een enorm loopvermogen.

Willem II ziet in Quiñónez de opvolger van Renato Tapia, die afgelopen seizoen gehuurd werd van Feyenoord. De talentvolle Eduadoriaan speelde in totaal 64 wedstrijden voor Aucas, waarin hij viermaal scoorde en zes assists gaf.

Meer nieuws

Live meepraten in LaLiga: FC Barcelona - Rayo Vallecano
1
Live meepraten in LaLiga: Villarreal - Real Madrid
0
Hoe Galatasaray en Fenerbahçe ooit bijna één club werden
19
Kramer rookt sigaar en zingt bekend Feyenoord-liedje in kleedkamer van RKC
0
Kudus brengt spanning in titelstrijd terug met weergaloze omhaal tegen City
9
NEC-smaakmaker Tjaronn Chery is al medisch gekeurd bij nieuwe club
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties