Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Willem II in nauw contact met KNVB vanwege coronavirus

Laatste update:

De KNVB laat weten zich door het RIVM, de GGD en de betrokken ministeries continu laat informeren over de laatste ontwikkelingen. "Een beslissing over de doorgang van de wedstrijd ligt in handen van de overheidsinstanties", reageert algemeen directeur Martin van Geel op de clubwebsite. "Uiteraard conformeert Willem II zich aan dat besluit. De KNVB heeft contact met de betrokken organisaties en informeert op haar beurt de clubs. Zonder tegenbericht gaat de wedstrijd Willem II - FC Groningen gewoon door." Het duel begint vrijdagavond om 20.00 uur.

De man uit Loon op Zand meldde zich onlangs bij het ziekenhuis nadat hij een bezoek had gebracht aan het Noord-Italiaanse Lombardije. Volgens het RIVM werd in het ziekenhuis snel herkend dat er mogelijk sprake was van een infectie met het coronavirus. Hij zou Carnaval hebben gevierd in Tilburg en is twee keer positief gestest op het virus. "Mochten er vanuit de overheid maatregelen worden opgelegd die mogelijk ook het voetbal raken, dan laten wij dat zo spoedig mogelijk weten", zo meldt de KNVB.

Eredivisie
Willem II
3 - 1
FC Groningen
Zou jij Willem II - FC Groningen bezoeken met oog op het Corona-virus?

Meer nieuws

Brian Brobbey keert terug op het trainingsveld bij het Nederlands elftal
4
Makkelie heeft eerste EK-duel te pakken en fluit meteen 1 van de topfavorieten
0
Het programma, alle uitslagen en de standen van het EK: België trapt maandag af
0
'Ajax voorkomt vertrek naar Feyenoord en houdt toptalent binnenboord'
12
'Juventus is bereid 2 spelers te verkopen om komst Joshua Zirkzee te realiseren'
8
Memphis Depay reageert mysterieus op vraag over gepersonaliseerde hoofdband
62

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties