Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Willem II is weer voorzien met nieuwe ervaren hoofdtrainer uit België

Laatste update:

Maes is verheugd met zijn nieuwe klus. "Willem II is een historische club, de entourage in het stadion is geweldig en de faciliteiten bij de club zijn zeer professioneel", laat hij weten op de clubsite. "Na de gesprekken met Martin van Geel bleek er een goede klik te zijn tussen mij als hoofdtrainer en de club. Samen met de huidige stafleden kijk ik ernaar uit om vanaf maandag aan de slag te gaan."

Algemeen directeur Martin van Geel is eveneens blij met de aanstelling van Maes. "Peter is een trainer die zijn sporen heeft verdiend in België. Het is een trainer waarbij discipline, fitheid en winnaarsmentaliteit hoog in het vaandel staan. Daarnaast is het een zeer ervaren trainer die succes heeft gekend in zowel de tweede als de eerste divisie van België. Zijn visie en zijn manier van voetballen sluiten naadloos aan bij die van de club."

Maes is een voormalig Belgisch profvoetballer, die tijdens zijn actieve carrière vier keer landskampioen werd met Anderlecht. Als trainer veroverde hij twee keer de beker met Lokeren. Hij promoveerde met Mechelen naar het hoogste niveau en was met Genk en Lokeren actief in de Europa League. Met Lommel wist hij degradatie naar het tweede niveau af te wenden.

Schandaal
Recent kwam Maes negatief in het nieuws rond het zogeheten dossier 'Propere Handen', het voetbalschandaal met als spilfiguren makelaars Dejan Veljkovic en Mogi Bayat. Maes was een van de 57 verdachten die naar voren kwamen in de zaak, daar hij zich liet begeleiden door Veljkovic. De kersverse hoofdtrainer van Willem II zou als trainer van Lokeren en Genk 2,3 miljoen euro zwart hebben gekregen. Uiteindelijk trof Maes een schikking met de fiscus en ontsnapte hij aan strafrechtelijke vervolging.

"Afgelopen zomer heb ik een vervelende periode afgesloten door te schikken met de belastingdienst, waardoor dat hoofdstuk nu definitief voorbij is", aldus Maes, die wel een flinke boete moest betalen. "Ik kijk vooruit naar wat ik graag doe: bezig zijn met voetbal. Ik ben Willem II dankbaar voor de kans die zij mij bieden en heb alle vertrouwen in een succesvolle samenwerking."

Meer nieuws

Hoe een Efteling-kok in de voorronde van de Champions League belandde
2
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
'Het zou fijn zijn als dat bij Jong-ploegen kan, zoals ze het in Engeland doen'
12
Nederland incasseert coëfficiëntenklap van Frankrijk, maar er is ook goed nieuws
6
Noa Vahle tegen Brobbey: 'Je liep na afloop woedend naar hem toe, wat zei je?'
15
Berghuis snapt niets van rode kaart; Van 't Schip geeft details over arbiter
36

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties