Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Willem II kan gewoon absoluut geen degradatievoetbal spelen'

Laatste update:

Hoe belangrijk zijn de Jupiler League en de bijbehorende Gouden Stieren?
"De Jupiler League hoort erbij. Ik hoef je niet het rijtje van voetballers te noemen die via de Jupiler League belangrijk zijn geworden voor het Nederlands voetbal, maar vooruit, ik zal er één noemen: Vincent Janssen. De Gouden Stier voor beste speler gaat naar Thomas Verhaar, een jongen die is opgeleid bij Sparta. Hij is inmiddels 28 jaar en heeft een opmerkelijke carrière. Wat mij verbaasde is dat de wildcard naar Paco van Moorsel ging en niet naar Ryan Sanusi."

Verwacht je dat Sparta potten kan breken in de Eredivisie?
"Handhaving gaat lukken. Ik moet zeggen dat ik een somber man kan zijn, maar deze maanden april en mei zijn zalig voor mij. Sparta heeft interessante individuele spelers, maar de teamgeest was dit jaar het belangrijkste. Alex Pastoor heeft er een echt team van gemaakt en hoort ook zelf weer in de Eredivisie thuis. Hij heeft een boeiende visie en vormt met Michael Reiziger een mooi duo. Het is knap, want NAC Breda heeft beter materiaal en heeft het niet gered."

Hoe denk je dat Verhaar en Breuer het er vanaf zullen brengen?
"Ik weet wel zeker dat Thomas Verhaar zal gaan scoren in de Eredivisie. Zijn 24 goals en 16 assists van dit jaar herhalen zal moeilijk worden, maar als hij er tien maakt en vijf assists geeft, doet hij het geweldig. Ik denk dat Michel Breuer de gaatjes zal opvullen. Twintig minuten voor tijd erin, om een voorsprong te verdedigen of iets te forceren. Hij is de ideale speler voor dit team en de geestelijk vader van deze groep."

Wat verwacht je verder van de nacompetitie?
"Ik denk dat Excelsior zich zondag veilig gaat spelen met een overwinning bij Cambuur. Daarmee speelt Willem II nacompetitie en die gaan eruit ten koste van NAC. Doodzonde natuurlijk, want Willem II is een prachtige club met mooi materiaal. Kennelijk is het niet de juiste combinatie geweest van trainer met de spelers. Bij Sparta klopte dit jaar alles en in Tilburg klopte er niets. Daarnaast kan Willem II gewoon absoluut geen degradatievoetbal spelen, dat is echt gedoemd te mislukken. De Graafschap blijft er dit jaar gewoon in trouwens, die zullen winnen van Go Ahead Eagles."

Denk je dat Thomas Verhaar zich volgend seizoen staande houdt in de Eredivisie?

Meer nieuws

Jeremain Lens kondigt live op televisie het einde van zijn carrière aan
0
Schalke 04 handhaaft zich middels klinkende zege in de 2. Bundesliga
7
Enrique verrast met invulling spitspositie voor return tegen Dortmund
3
Live meepraten in de Champions League: Paris Saint-Germain - Borussia Dortmund
5
'Mislintat wil namens Borussia Dortmund voormalig Ajax-doelwit alsnog strikken'
8
FC Twente deelt nieuw contract uit: 'We zijn onder de indruk'
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties