Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Willem II licht opties en zegt contracten met Falkenburg en Wuytens op

Laatste update:

'Elmo heeft na het lange herstel van zijn knieblessure laten zien van betekenis te zijn voor ons", zo licht technisch manager Joris Mathijsen toe. "Hij is pas 23 jaar dus er zit nog zeker rek in zijn ontwikkeling. Asumah is fysiek sterk en heeft voetballend veel talent. Hij is nog erg jong, dus krijgt hij bij ons de kans om zich door te ontwikkelen. We hebben met het oog op de toekomst vertrouwen in deze twee jonge jongens."

Met Mattijs Branderhorst en Derrick Tshimanga is Willem II momenteel in gesprek over contractverlenging. Zowel het contract van de doelman als de verdediger loopt aan het einde van dit seizoen af. Erik Falkenburg, Pele van Anholt, Guus Joppen, Dico Koppers, Nigel Bertrams en Dries Wuytens hebben van Willem II te horen gekregen dat hun aflopende verbintenissen vooralsnog niet worden verlengd, maar dat ze later dit seizoen mogelijk toch een optie tot contractverlenging ontvangen.

Meer nieuws

Erik ten Hag in beeld als opvolger van Thomas Tuchel bij Bayern München
4
Johan Bakayoko maakt supporters van Feyenoord warm met lofzang over speler
3
Gehele Italiaanse top staat in de rij voor Nederlander: 'Een groot kampioen'
16
Journalist doet opmerkelijke bewering: 'Marino Pusic kleineerde Mats Wieffer'
29
'Barcelona denkt aan Nederlander in zoektocht naar aanvallende middenvelder'
18
Kassa Feyenoord en PSV rinkelt: alles wat je moet weten van het nieuwe CL-format
18

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties