Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Willem II lijdt eerste verlies, Jong Ajax weer met beide benen op de grond

Laatste update:

VVV- Venlo - Willem II 2-0
Willem II toonde pas na de onderbreking de agressie en snelheid om de thuisploeg tegenstand te bieden. VVV was in het eerste bedrijf echter al op voorsprong gekomen. Virgil Misidjan en Freek Heerkens lieten zich aftroeven en Randy Wolters tekende voor de 1-0. Invaller Bruno Andrade liet een uitstekende kans op de gelijkmaker schieten, terwijl Ricardo Ippel de bovenkant van de lat trof. In de daaropvolgende aanval besliste Jules Reimerink het duel definitief: 2-0.

Telstar - FC Emmen 3-2
Telstar heeft de eerste overwinning van het seizoen te pakken. De thuisploeg kwam al vroeg op voorsprong. Na een fraaie actie van Darryl van Mieghem over de rechterkant van het veld, rondde Johan Kulhan simpel af: 1-0. Elson Do Rosario Almeida zorgde voor de tussenstand in de rust: 1-1. Na ruim een uur spelen zette Terell Ondaan de 2-1 op het scorebord om luttele minuten later uit een vrije trap de 3-1 te maken. In de 78ste minuut kopte Wout Weghorst een corner ongedekt en hard binnen. Het was daarna aan Cor Varkevisser te danken dat de punten in Velsen-Zuid bleven.

FC Oss - Jong Ajax 2-0
Wesley Deenen en Dannny van den Meiracker zorgden voor het klassenverschil. Het bezoekende team van Alfons Groenendijk kreeg in de beginfase enkele goede kansen, maar ook FC Oss liet zich niet onbetuigd. Na rust maakte Van den Meiracker zijn missers in de eerste helft goed. Eerst bereidde hij de openingstreffer van Deenen voor en in de allerlaatste minuut schoot hij de 2-0 tegen de touwen.

FC Den Bosch - Fortuna Sittard 0-0
FC Den Bosch heeft ook zijn tweede wedstrijd van het nieuwe seizoen geremiseerd, ondanks een sterk eerste half uur. Fortuna kwam pas tot leven na balverlies aan de kant van de thuisploeg, maar dat resulteerde niet in een doelpunt. In de eerste fase na de onderbreking maakte FC Den Bosch weer de beste indruk, maar onder meer Furhgill Zeldenrust was niet nauwkeurig. Fortuna toonde daarna het meeste lef, ging een-op-een spelen, maar dat leidde niet tot grote kansen.

Helmond Sport - FC Eindhoven 1-2
Voor rust waren de bezoekers duidelijk de bovenliggende partij. Na een dik kwartier zorgde Anthony van den Hurk voor de 0-1, na dramatisch uitverdedigen van Helmond Sport. De thuisploeg van Eric Meijers speelde in de eerste helft slordig, raakte vaak onnodig de bal kwijt, maar na rust leek men op te leven. Davy Brouwers zorgde 45 seconden na rust reeds voor de gelijkmaker: 1-1. Na ruim een uur spelen tekende Juanito Sequira met een eigen doelpunt echter voor de eindstand: 1-2.

-
Wie eindigt hoger dit seizoen?

Meer nieuws

Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
0
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
7
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Jamie Vardy gidst Leicester City naar kampioenschap in Championship
3
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
18
Van der Gijp acht slechts één Feyenoorder goed genoeg voor Liverpool
16

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties