Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Willem II na ongelooflijke misser pas laat langs Kali-loos FC Utrecht

Laatste update:

Na een bijzonder rommelige openingsfase draaide Willem II de duimschroeven wat aan en dat leidde in de eerste helft tot twee enorme kansen. De eerste was voor Robbie Haemhouts, die profiteerde van goed werk van Samuel Armenteros. Keeper Robbin Ruiter van FC Utrecht redde uitstekend. Dat Armenteros na twintig minuten spelen niet tot scoren kwam was een klein wonder. De spits slalomde op uitstekende wijze door de Utrecht-defensie en passeerde ook keeper Ruiter. Verdediger Ramon Leeuwin stond als eenling nog op de lijn en Armenteros presteerde het de bal precies tegen Leeuwin aan te schieten.

FC Utrecht stelde er maar weinig tegenover; alleen een indraaiende voorzet van Tommy Oar stichtte gevaar. Keeper Kostas Lamprou werkte de bal weg voor de aanvallers van FC Utrecht gevaarlijk konden worden. Na rust kwam FC Utrecht beter voor de dag. Het stond in defensief opzicht beter gepositioneerd en zocht vanuit de organisatie ook vaker de aanval. Willem II was de draad na rust kwijt en kreeg pas een kwartier voor tijd weer een kans. Invaller Terell Ondaan, die Armenteros was komen vervangen, schoot van grote afstand op Ruiter.

Tien minuten voor tijd kroop Willem II weer wat uit de schulp en direct was het raak. Haemhouts nam van afstand het doel van Ruiter onder vuur, die geen goed zicht leek te hebben op de bal. Het ding schoof onder het lichaam van de keeper door en tegen de touwen. Haemhouts stond op de nominatie om gewisseld te worden, maar mocht plots blijven staan van hoofdtrainer Jurgen Streppel.

FC Utrecht (dat al twaalf keer op rij niet meer had verloren van Willem II) ging in de slotfase met de moed der wanhoop op zoek naar de gelijkmaker; dat gebeurde voornamelijk via vrije trappen en hoekschoppen. Willem II is de favoriete tegenstander van de Domstedelingen, die vaker wonnen (veertien keer) dan verloren (twaalf keer) in Tilburg. Daar kwam een dertiende keer bij, want Willem II-keeper Lamprou liet zich niet passeren. In de slotfase haalde Leeuwin voor de tweede keer een bal van de lijn, dit keer van Jerson Cabral.

-

Meer nieuws

'Ze denken: hoe kan Koeman zijn vriendjes Bergwijn en Wijnaldum wél meenemen?'
12
'Ajax-jeugd is ontevreden: onderhandelingen met Martha tekenend voor chaos'
9
Aan Conference League-topscorer El Kaabi om de held van Athene te worden
0
Live meepraten in de Conference League: Olympiacos - Fiorentina
7
TikTok-video Flick na aanstelling bij FC Barcelona werkt op de lachspieren
5
'Ruud Van Nistelrooij krijgt kans op revanche in de Premier League'
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties