Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Willem II profiteert 'fors mee' van droomtransfer voormalig smaakmaker

Laatste update:

De overstap van Trésor naar Burnley werd uiteindelijk een transfer van de lange adem. Via de website van de Engelse club laat de rechtspoot weten blij te zijn dat hij op Turf Moor gaat spelen. "Het project en de visie van de trainer zijn duidelijk. De manager heeft me overtuigd. Ik kan niet wachten om de groep te ontmoeten en te trainen. Ik kijk ernaar uit om met dit team samen te spelen." Trésor kroonde zich in het afgelopen seizoen tot absolute assistkoning in de Jupiler Pro League. In 39 competitiewedstrijden gaf hij liefst 24 assists. Negen keer mocht hij een eigen doelpunt vieren. Burnley kondigde de transfer aan middels een originele video.

Trésor genoot zijn jeugdopleiding bij Anderlecht, maar brak door als voetballer bij NEC. De club verkocht hem in 2020 voor 500.000 euro aan Willem II, waar hij eerder al een jaar op huurbasis speelde. In Tilburg groeide Trésor uit tot een smaakmaker, wat ook in zijn geboorteland niet onopgemerkt bleef. Genk kocht hem over voor 3,5 miljoen euro en in de Cegeka Arena speelde de middenvelder zich in de kijker bij het nationale elftal. Als tweevoudig international van de Rode Duivels arriveert Trésor nu bij Burnley, waar zijn droom uitkomt: spelen in de Premier League.

Volgens Kapteijns, journalist bij ochtendkrant De Telegraaf, profiteren de Tricolores fors mee aan de transfer van Trésor. De Tilburgers moeten wel wachten tot volgende zomer voordat ze het doorverkooppercentage kunnen innen. Ook moet Trésor zich in Engeland eerst bewijzen, daar de koopoptie in zijn contract niet verplicht is. Bij Genk lag Trésor nog vast tot medio 2025, maar het lijkt er niet op dat de in Antwerpen geboren spelverdeler dat contract gaat uitdienen.

Gaat Mike Trésor slagen in de Premier League?

Meer nieuws

Live meepraten in de Bundesliga: Bayern München - Eintracht Frankfurt
0
Live meepraten in de Bundesliga: RB Leipzig - Borussia Dortmund
1
Verweij en Driessen breken lans: 'Vreemd dat je zijn naam niet hoort bij Ajax'
2
Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord ontwaakte
2
Van Bommel niet naar Milan; onderhandelingen met andere trainer al vergevorderd
11
Donkerrode kaart in Ligue 1 na karatetrap in het gezicht van tegenstander
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties