Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Willem II slaat gat met PSV vlak voor spannend bezoek aan Eindhoven

Laatste update:

Snel in de eerste helft moest Kevin Blom de wedstrijd even stilleggen. De scheidsrechter moest met een kuitblessure naar de kant en werd vervangen door vierde official Robin Hensgens, die zodoende zijn debuut maakte in de Eredivisie. Halverwege de eerste helft viel het eerste doelpunt te noteren. Nadat Dries Saddiki met zijn prachtige omhaal het aluminium trof, bleef de bal nabij het vijandelijke doel hangen. Holmén kon vervolgens van dichtbij de openingstreffer voor zijn rekening nemen: 1-0.

Heracles liet zich echter niet van de wijs brengen en kon rap op gelijke hoogte komen. Mauro Júnior veroverde in de opbouw bij Willem II de bal en schoot vervolgens hard richting het doel van Michael Woud, een poging die de lat raakte. Willem II bracht het laatste wapenfeit in een vermakelijke eerste helft. Ché Nunnely leek zijn ploeg vlak voor rust de 2-0 te bezorgen, maar doelman Janis Blaswich wist het schot met behulp van de paal te keren.

De Tilburgers kwamen goed uit de kleedkamer en begonnen sterk aan het tweede bedrijf, maar de kansjes werden niet verzilverd. Aan de andere kant van het veld was Cyriel Dessers de gevaarlijkste man, maar de aanvaller kon eveneens niet tot scoren komen. Met het einde van de wedstrijd in zicht zette Heracles nog aan, maar enorme kansen bleven uit. Ook in de vijf minuten extra tijd kon het bezoek weinig klaarspelen, waardoor Willem II de drie punten pakte.

-
Verwacht jij dat Willem II dit seizoen hoger eindigt dan PSV?

Meer nieuws

'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
8
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
5
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
20
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties