Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Willem II slaat slag en presenteert Landzaat als rechterhand van Grim

Laatste update:

"Fred heeft als voetballer en trainer op verschillende niveaus gewerkt, van jeugdopleidingen tot de top van het Nederlandse voetbal", lichtte technisch manager Joris Mathijsen van Willem ll de keuze voor Grim vorige maand toe. "Willem II heeft de ambitie om met aanvallend voetbal een stabiele Eredivisie-club te worden en onze eigen opgeleide talenten de stap naar het eerste elftal te laten zetten."

Grim eindigde dit seizoen met RKC op de vijftiende plek, één plaats onder Willem II. "Omdat Fred zijn veelzijdige ervaring en visie die hij in zijn trainerscarrière ontwikkelde bij Willem II past, zien we in hem de aangewezen man om die gezamenlijke ambities te realiseren", vervolgde Mathijsen. "We kijken ernaar uit om over enkele weken met Fred aan de voorbereiding van het nieuwe seizoen te beginnen."

Na de directe handhaving van RKC in de Eredivisie is Willem II concreet geworden, zo lieten de Waalwijkers in mei weten. In goed overleg besloot RKC om Grim de ruimte te geven, wat na akkoord van alle partijen resulteerde in een transfer. "RKC Waalwijk is erkentelijk voor wat Fred Grim in zijn tijd bij de club heeft neergezet en bereikt. Na een bijzondere promotie, een half afgemaakt seizoen en een hele knappe handhaving zal Fred altijd een bijzonder plekje innemen in de historie van RKC Waalwijk en daar zijn we hem heel dankbaar voor. We wensen hem veel succes in zijn verdere trainerscarrière." RKC heeft inmiddels Joseph Oosting aangesteld als opvolger van Grim.

De teruggekeerde Landzaat, tussen 1999 en 2003 en in 2014 als speler verbonden aan de club, heeft een goede band met Grim. "Toen ik als achtjarig jochie in de jeugd van Ajax speelde, kwam Fred als eerste elftalspeler regelmatig trainingen kijken. Dat was voor mij heel bijzonder. Later hebben we in het tweede elftal samen wedstrijden gespeeld. Na onze actieve voetbalcarrières hebben we contact gehouden en heb ik regelmatig advies van Fred gekregen", zo verklaart Landzaat op de clubsite. De terugkeer bij Willem II bezorgt hem veel blijdschap.

"Willem II en ikzelf hebben onder leiding van Co Adriaanse hier een fantastische tijd gehad", doelt Landzaat op het spelen in de Champions League in de jaargang 1999/00. "Het voetbal dat we hebben laten zien was aantrekkelijk en succesvol. De komende jaren wil ik samen met het team, Fred en de stafleden optimaal presteren voor deze bijzondere club voor mij. Het is een uitdaging om de supporters te vermaken met het voetbal dat wij als team en als club willen spelen. Ik ken nog veel mensen binnen de club, dat maakt het voor mij erg speciaal om terug te keren." Landzaat sloot in 2014 zijn loopbaan af bij Willem II, waarna hij als specialistencoach aan de slag ging bij AZ. Na vier jaar stapte de oud-speler over naar Feyenoord, dat Landzaat in 2019 naar het Al-Ittihad van toenmalig trainer Henk ten Cate zag vertrekken.

Meer nieuws

In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Sam Beukema én Joshua Zirkzee kunnen absolute droomtransfers maken
8
Dronken Carragher gaat wereld over: analist kán maar niet van Sancho af blijven
16
Ronald de Boer ziet man zonder interlands graag meegaan naar EK met Oranje
10
De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
19
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
115

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties