Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Willem II speelt frustraties van zich af tegen Go Ahead

Laatste update:

In de eerste helft gebeurde er aanvankelijk maar weinig in het Koning Willem II Stadion. De thuisploeg probeerde de aanval nog wel te zoeken, maar Go Ahead Eagles liet helemaal niets zien. In de laatste fase van de eerste helft werd het een stuk gevaarlijker en dan vooral voor het doel van Go Ahead-keeper Mickey van der Hart. Willem II, dat voornamelijk via links ten aanval trok, kreeg twee uitstekende kansen. Bij de eerste mogelijkheid kopte Ben Sahar maar rakelings naast, bij de tweede kans werd een inzet van Samuel Armenteros van de lijn gehaald door Jop van der Linden.

Na rust veranderde er maar weinig aan het spelbeeld. Willem II had de bal en viel aan, Go Ahead Eagles liep achteruit en loerde op de counter. Even nadat Robert Braber al een dot van een kans had gemist (vrije kopbal rakelings naast), was het dan eindelijk raak voor de thuisploeg. Na een prima actie van Sahar kon Braber inkoppen voor het dikverdiende openingsdoelpunt.

Wie dacht dat Go Ahead Eagles hard op jacht zou gaan naar de gelijkmaker, kwam bedrogen uit. Pas een kwartier voor tijd werden de bezoekers voor het eerst gevaarlijk. Van der Linden mocht aanleggen voor een vrije trap en de specialist krulde de bal tegen de paal. Het zou bij dat ene gevaarlijke moment blijven en dat had mede te maken met de dramatische invalbeurt van Giliano Wijnaldum. De linksachter van Go Ahead Eagles speelde niet goed en kreeg ook nog eens twee gele kaarten.

Wat Go Ahead Eagles met elf man al nauwelijks lukte, het creëren van kansen, lukte ook met tien niet. Voor Willem II kwam er door de zege een einde aan een reeks van vier thuiswedstrijden zonder zege. De ploeg van trainer Jurgen Streppel kan door de overwinning weer omhoog kijken, terwijl Go Ahead Eagles in de degradatiezone blijft bivakkeren.

-
Denk je dat Go Ahead Eagles degradeert?

Meer nieuws

Marca beweert: Dick Schreuder op poleposition voor opvolging Arne Slot
7
Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord wakker maakte
22
Man United heeft twee spelers op het oog als partner van Lisandro Martínez
11
The Athletic heeft nog voor zijn komst naar Liverpool mooi nieuws voor Arne Slot
13
Thiago Silva zegt Chelsea definitief gedag in hartverwarmende afscheidsvideo
17
VZ Kort: SC Cambuur laat supporters thuis voor uitduel in Kerkrade
77

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties