Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Willem II-talent gaat na afwijzen Feyenoord wel in op aanbod PSV

Laatste update:

Willem II nam in april al afscheid van de zestienjarige aanvaller Joel Ideho, die verder gaat in de jeugdopleiding van Ajax. "Het is jammer dat deze twee talenten ons verlaten. Maar het is een compliment naar deze jongens en onze voetbalacademie dat zij de stap maken naar deze grote clubs. Wij wensen ze dan ook veel succes", aldus hoofd opleidingen Bastiaan Riemersma in een reactie op de clubsite.

Van de Blaak sloeg recentelijk nog een aanbod van Feyenoord af, zo weet het Brabants Dagblad te melden. De kersverse PSV-aanwinst speelde voor de coronacrisis in het Onder-17-elftal van Willem II. Daarnaast werd hij vorig jaar opgeroepen voor Oranje Onder-15. Voor Van de Blaak staat de teller inmiddels op vijf interlands.

Meer nieuws

Na Francesco Acerbi moet volgende Italiaan het EK in Duitsland missen
3
Dani Carvajal twijfelt niet en wijst teamgenoot aan die Ballon d'Or moet winnen
19
Memphis Depay neemt met cryptische boodschap afscheid van fans Atlético Madrid
15
Boy Kemper werd tijdens Excelsior - NAC gebeld: 'Misschien gaat de tijd sneller'
1
Eredivisie is één seizoen eerder dan gepland kunstgrasvrij
23
El Yaakoubi loopt leeg: 'Ik moest hier voetballen terwijl ik dat niet wilde'
73

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties