Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Willem II treedt Kraay jr. benauwd tegemoet: 'De cijfers liegen niet'

Laatste update:

Kraay junior heeft een naam hoog te houden als het gaat om stunten in het bekertoernooi. In 2008 was hij met FC Lienden te sterk voor Vitesse en werd hij daarna in de verlenging geëlimineerd door Roda JC. Een paar jaar later presteerde hij weer boven verwachting, toen met JVC Cuijk. Die club schakelde MVV uit en bereikte de kwartfinales. Nu hoopt iedereen die DOVO een warm hart toedraagt dat dinsdag Willem II eruit wordt gegooid.

"Hans is een trainer die het in het bekertoernooi altijd goed doet", heeft Streppel door de jaren heen geleerd. Hij zegt dat de tegenstander uit Veenendaal gebrand zal zijn op een stunt tegen 'zijn' Willem II. "Dat wordt dus een hectisch avondje, daar in Veenendaal. Maar wij willen natuurlijk ook graag winnen. Een goed resultaat is in alle opzichten belangrijk. Vroege uitschakeling betekent namelijk ook dat je geld laat liggen voor de club", aldus de hoofdcoach.

Waar de teams van Kraay junior het vaak goed doen in de beker, draait Willem II de voorbije jaren juist stroef. De club vloog er sinds het seizoen 2011/12 achtereenvolgens uit tegen Harkemase Boys, FC Dordrecht, Excelsior '31 en Delta Sport. Steeds gebeurde dat in de eerste ronde waarin Willem II in actie kwam, dus Streppel voelt de druk. "We kunnen er omheen draaien. Maar de cijfers liegen niet. Het waren wedstrijden die we hadden moeten winnen, zeker die tegen de amateurclubs."

-
Vliegt Willem II er dinsdag weer vroeg uit?

Meer nieuws

Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
118
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
5
Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
1
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
15
De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties