Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Willem II vecht zich in thriller naar zeker lijfsbehoud

Laatste update:

Dat Willem II het voortbestaan in de Eredivisie niet af wilde laten hangen van het al dan niet degraderen van FC Twente werd al snel duidelijk. De thuisploeg zette de aartsrivaal meteen onder druk en na drie minuten moest Luís Pedro al ingrijpen om Guus Hupperts een doortocht naar Jelle ten Rouwelaar te ontzeggen. Lucas Andersen nam daarna het doel van de vertrekkende keeper onder vuur, maar zag zijn bal van net buiten de zestien een metertje langs de paal vliegen.

NAC liet zich na het overrompelende begin ook niet onbetuigd en Joey Suk had na een kwartier de 0-1 op zijn voet, maar stuitte van dichtbij op Kostas Lamprou. Het was daarna weer Willem II dat de klok sloeg en Mats Seuntjes kon maar net de bal van de lijn halen, voordat Erik Falkenburg uit een geweldige kans onbesuisd over poeierde. De bezoekers hadden vlak daarvoor via Sjoerd Ars op voorsprong kunnen komen, maar liepen in de laatste seconden van de eerste helft toch tegen een tegentreffer aan: Freek Heerkens kopte uit een vrije trap van Rochdi Achenteh de 1-0 binnen.

De bezoekers moesten na de thee op zoek naar de gelijkmaker en Ars dacht hem al snel gevonden te hebben: zijn kopbal werd echter afgekeurd wegens buitenspel. Willem II drong daarna weer aan en was duidelijk op zoek naar de beslissing en die leek er te komen via Erik Falkenburg. De aanvaller zorgde nadat NAC de bal niet weg kreeg uit een corner van dichtbij voor de 2-0 en de 3-0 kwam ook op zijn naam: hij speelde na een goede pass van Robbie Haemhouts Ten Rouwelaar uit en schoot de bal in het lege doel.

NAC deed via Divine Naah echter meteen wat terug: de invaller kreeg de bal vlak na de aftrap en passeerde Lamprou met een schuiver van een meter of twintig. De bezoekers wisten dat één doelpunt nu genoeg zou zijn voor promotie en die kwam er bijna via Suk, maar Lamprou had het antwoord op zijn omhaal. Kevin Brands was een minuut later met een kopbal ook dicht bij de bevrijdende goal, maar zag de bal uiteindelijk net naast gaan. Ronnie Stam bood diezelfde Brands seconden voor het laatste fluitsignaal nogmaals een uitgelezen kans op de zo belangrijke treffer: de middenvelder raakte de bal echter niet goed en schoot net langs de paal.

-
Willem II heeft terecht gewonnen

Meer nieuws

Romano weet wie bijna zeker de eerste inkomende transfer van FC Barcelona wordt
0
Wie is de Italiaanse idealist die mogelijk de nieuwe trainer wordt van Ajax?
4
AS Roma mag blijven hopen op Champions League-ticket na remise tegen Napoli
1
El Gran Derbi: is dit de meest heetgebakerde derby van Spanje?
3
Manchester City sprankelt niet, maar houdt maximale druk op Arsenal
24
Marco Bizot gooit EK-kansen te grabbel met gruwelijke blunder
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties