Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Willem II volgt FC Groningen en laat nieuwe hoofdtrainer tot 2024 tekenen

Laatste update:

Willem II ging na het vertrek van Hofland op zoek naar een vervanger, maar kiest nu toch definitief voor Robbemond. "Reinier was voor ons vanaf het eerste moment na het afscheid van Kevin (Hofland, red.) een serieuze kandidaat om het hoofdtrainerschap in te vullen", aldus technisch directeur Teun Jacobs op de clubwebsite. "Omdat we naast hem ook extern meerdere opties wilden verkennen, zijn we met enkele andere trainers in gesprek gegaan." Welke namen de revue hebben gepasseerd in Tilburg is niet duidelijk.

Robbemond zelf is erg blij met het vertrouwen van de club, zo laat hij optekenen. "Toen ik vorig jaar als assistent-trainer terugkwam naar Willem II heb ik aangegeven dat ik de ambitie had om op termijn wel weer als hoofdtrainer aan de slag te gaan. We voorzagen toen niet dat dat moment nu al zou komen. Ik ben er trots op dat de gesprekken tot dit resultaat hebben geleid en ik de komende anderhalf jaar hoofdtrainer van deze mooie club mag zijn."

In het verleden was Robbemond eerder hoofdtrainer bij Jong AZ, TOP Oss en De Graafschap. Als assistent heeft hij ook ervaring bij onder meer PSV en Maccabi Tel Aviv. Robbemond moet Willem II dit seizoen naar promotie loodsen in de Keuken Kampioen Divisie. Momenteel staan de Tilburgers op een teleurstellende zevende plek. Aanstaande vrijdag wacht een thuisduel met Roda JC Kerkrade, dat op de negende plaats bivakkeert.

Eerste Divisie
Willem II
1 - 0
Roda JC Kerkrade

Meer nieuws

Van der Gijp acht slechts één Feyenoorder goed genoeg voor Liverpool
9
FC Barcelona herovert plek twee dankzij hattrickheld Robert Lewandowski
9
Professionele liplezer onthult wat Mohamed Salah tijdens clash tegen Klopp zei
4
Van der Vaart vraagt Van Basten op de man af: 'Zou jij Ajax willen helpen?'
24
Van Halst hekelt twee personen bij Ajax: 'Daar heb ik me zo aan gestoord joh...'
15
ADO Den Haag en FC Emmen doen goede zaken in strijd om play-offs KKD
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties