Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Willem II zet Almere opzij en kan het thuis afmaken

Laatste update:

Willem II had met drie overwinningen in vier eerdere ontmoetingen met Almere al de geschiedenis aan zijn kant staan en vrijdagavond verliep de openingsfase ook soepel voor de Tilburgers: na een kwartier spelen kreeg Falkenburg de bal na een geblokt schot van Anouar Kali zomaar voor zijn voeten. De oud-AZ'er twijfelde geen moment en drukte af voor de 0-1. De bezoekers controleerden daarna de wedstrijd, al had het na een halfuur spelen zomaar weer gelijk kunnen zijn.

Ricardo Kip werd namelijk weggestuurd door Soufyan Ahannach en stond opeens oog in oog met Kostas Lamprou. De middenvelder slaagde er echter niet in de bal tussen de palen te krijgen en schoot uiteindelijk in het zijnet. Na de rust was Almere nogmaals dicht bij de gelijkmaker: Enzio Boldewijn kreeg de bal na een goede actie aan de rechterkant voor het doel en vond Kip. Hij zag zijn poging echter op de paal uiteenspatten.

De thuisploeg legde in de tweede helft wel veel beter spel op de mat en slaagde erin de Eredivisionist aardig onder druk te houden. Kip bleef de gevaarlijkste man en na een dik uur spelen moest de verdediging van de Tilburgers alle zeilen bijzetten om een schot van de middenvelder onschadelijk te maken. Willem II liet Almere daarna in de slotfase het spel maken en probeerde er zelf via de counter nog uit te komen. De ploeg van Jurgen Streppel kreeg een minuut voor tijd nog wel een tegenvaller te verwerken: Dries Wuytens moest met zijn tweede gele kaart gaan douchen en mist zo de return.

-
Denk je dat Willem II doorstoot naar de volgende ronde van de play-offs?

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
0
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
2
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
3
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
15
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
50
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties