Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Willem II'ers rouwen geen moment om vertrek technisch directeur Jacobs

Laatste update:

Het vertrek van Teun Jacobs heeft bij een aantal Willem II'ers niet tot heel teleurstellende reacties geleid, zo blijkt uit een post op Instagram. Het officiële bericht van het clubkanaal over het vertrek van de technisch directeur is woensdag geliked door onder meer Wesley Spieringhs en Pol Llonch. Beide spelers kregen deze zomer te horen dat er voor hen geen toekomst was in het Koning Willem II Stadion.

Met name voor Llonch was dat een hard gelag, daar de Spanjaard jarenlang een van de boegbeelden was van de club uit de Keuken Kampioen Divisie. Ook droeg hij de aanvoerdersband en was hij zeer geliefd bij de achterban. Tientallen fans verrasten hem thuis voor een afscheid. Llonch keerde deze zomer terug naar zijn geboorteland, waar hij uitkomt voor Ponferradina. Spieringhs maakte transfervrij de overstap naar Roda JC.

Spieringhs speelde sinds 2012 in de jeugdopleiding van Willem II en maakte bij de Tilburgers zijn debuut in het betaalde voetbal in september 2020. Sindsdien noteerde hij 37 officiële wedstrijden, waarin hij eenmaal trefzeker was en tweemaal als aangever fungeerde. Llonch kwam in zes seizoenen tot 147 officiële wedstrijden. De Spaanse middenvelder scoorde daarin vier keer en leverde één assist af.

Meer nieuws

Kylian Mbappé wordt door eigen fans uitgefloten voor laatste thuisduel voor PSG
3
Van Bommel eindigt Antwerp-hoofdstuk in mineur na nieuwe mokerslag
1
Perez: 'Ik snap he-le-maal niets van dit Feyenoord-moment. Ik zou kwaad worden'
12
'Hansi Flick sprak met Bayern München en wil terugkeren onder twee voorwaarden'
5
Galatasaray kan volgende week tegen rivaal Fenerbahçe kampioen worden
29
Juventus met schaamrood op de kaken na erbarmelijke pot tegen hekkensluiter
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties