Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Willem van Hanegem vat WK samen: 'Die gozer heeft Oranje gemist in Qatar'

Laatste update:

"Al die mensen die maar hardop blijven roepen dat het voetbal een enorme evolutie heeft ondergaan: het zal allemaal wel", zo opent Van Hanegem zijn column. "Maar wat ik de afgelopen weken heb gezien, zie ik volgens mij al jaren. Of gaan we vertellen dat Brazilië, Argentinië, Portugal en Frankrijk het ineens compleet anders hebben gedaan? Of dat ze fitter zijn dan vier of acht of twaalf jaar geleden? Het landenvoetbal was vroeger wel beter dan het clubvoetbal, denk ik. Dat is nu andersom."

"Bij een WK hoop je altijd dat er leuke en bijzondere spelers opstaan", vervolgt de oud-middenvelder. "Dat was zo, maar ze kwamen dit toernooi niet in busladingen tegelijk voorbij. Bij de Engelsen liep wat mij betreft de allerbeste speler. Jude Bellingham is echt een heerlijke voetballer. Geweldige techniek, mooie stijl, goed overzicht en loopvermogen. Ik was onder de indruk. Met Phil Foden, die we al wat langer kennen, hebben ze wel twee spelers die richting het EK van 2024 in Duitsland de regie in handen kunnen nemen."

Tot slot trekt Van Hanegem zijn conclusies over de individuen van Oranje. "Bij Oranje liet Cody Gakpo zich natuurlijk zien. Die zal de komende jaren beter worden, daar geloof ik wel in. Dat geldt ook voor Jurriën Timber en uiteraard Xavi Simons. De rest van de spelers bij Oranje zijn toch jongens op een leeftijd die normaal gesproken hun top al hebben gehaald. Daar moeten dus weer jonge gasten bij komen, maar zoals ik al eerder schreef zou ik ook een terugkeer van de straks weer fitte Georginio Wijnaldum toejuichen. Die gozer hebben we toch gemist in Qatar."

Meer nieuws

Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
2
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
29
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
8
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
13
Voormalig keeper van PSV Georg Koch (52) heeft tragisch nieuws: 'Ik ga dood'
6
AS Roma baalt van gemiste megakans Tammy Abraham tegen Juventus
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties