Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Willem van Hanegem wordt trainer in Keuken Kampioen Divisie'

Laatste update:

FOX Sports-verslaggeefster Helene Hendriks verzekert dat er nog geen witte rook is, maar dat beide partijen de mogelijkheden aan het aftasten zijn. Het is ook nog onduidelijk om wat voor functie het gaat: alleen gedurende de Keuken Kampioen Play-Offs of ook een aanstelling na deze voetbaljaargang.

Wil Boessen werd afgelopen week per direct op straat gezet, omdat de Bosschenaren met een 'aanjager' de play-offs in willen. Uit de eerste zes competitieduels haalde FC Den Bosch slechts zeven punten, maar daarna kwam de ploeg op stoom. Liefst vijftien duels achtereen bleef FC Den Bosch ongeslagen. Dat leidde tot de tweede periodetitel en het winterkampioenschap.

Door de matige resultaten in het nieuwe kalenderjaar is nu zelfs directe plaatsing voor de tweede ronde van de Keuken Kampioen Play-Offs in het geding. Momenteel nemen Paul Beekmans en Erik van der Ven de honneurs waar. Van Hanegem, 75 jaar, was in december 2008 voor het laatst als trainer actief, toen hij bij FC Utrecht vertrok.

Eerste Divisie
Roda JC Kerkrade
0 - 2
FC Den Bosch

Meer nieuws

Hoe Galatasaray en Fenerbahçe ooit bijna één club werden
2
FC Nantes-aanvaller weigert te spelen vanwege anti-homofobie-boodschap op shirt
0
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
10
Vermoedelijke opstelling Ajax: Steven Berghuis keert terug in de basiself
7
Real Madrid bereikt principeakkoord met Modric en nadert deal met ander icoon
10
'Het publiek in Nice was al heel snel op het voetbal van Farioli uitgekeken'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties