Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Willems houdt deur op een kier: 'Of ik hier terugkeer? Ja, waarom niet?'

Laatste update:

Willems kijkt met de Evening Chronicle terug op het noodlottige moment in het duel met Chelsea. "Hoe ik de situatie het beste kan omschrijven? Vreemd, het was een erg vreemde gewaarwording." De ex-PSV'er ging neer na een duel met Callum Hudson-Odoi. De aanvaller van Chelsea heeft inmiddels excuses aangeboden, al is dat volgens Willems niet nodig. "Er was niemand in de buurt, niemand die mij geraakt heeft."

De vleugelverdediger wist meteen dat het foute boel was. "Ik ken mijzelf en mijn lichaam goed genoeg. Een zware kwetsuur herken ik meteen. Ik hoorde iets kraken en had gelijk enorm veel pijn." Willems was niet direct bezig met een maandenlange absentie. "Maar je voelt de pijn en weet dat het een ernstige kwestie is." De knieoperatie bracht de nodige nervositeit met zich mee. "Maar het ging gelukkig heel snel, in iets van vijftig minuten ofzo."

De toekomst van Willems lijkt buiten Newcastle te liggen. De Engelsen kunnen hem deze zomer voor circa vijftien miljoen euro definitief overnemen van Frankfurt, maar het is niet aannemelijk dat deze optie wordt gelicht. De flankspeler houdt de deur echter op een kier. "We zullen in de komende maanden zien wat er gaat gebeuren, ik heb nog niet met Newcastle gesproken. Dat zou ik overigens wel heel graag willen. Ik wil niet dat mijn tijd bij de club op deze manier eindigt. Of ik hier volgend jaar terugkeer? Ja, waarom niet?"

Zie jij Jetro Willems terugkeren bij Newcastle United?

Meer nieuws

'FC Barcelona krijgt PSG-icoon aangeboden, maar twijfelt sterk'
3
'Presidentskandidaat bevestigt interesse van Ajax in spits Allen Obando'
3
Kassa Feyenoord en PSV rinkelt: alles wat je moet weten van het nieuwe CL-format
4
Reservespeler gaat PSV mogelijk verlaten voor avontuur in Spanje of Engeland
6
Marijn Beuker legt met 1 opmerking enorme fout van Sven Mislintat bij Ajax bloot
50
Feyenoord zwaait al voor Slot en Van Persie nog een belangrijke trainer uit
7

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties