Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Willems: 'Ik weet nog dat hij reageerde: 'Begrijpt gij geen Brabants jonguh!''

Laatste update:

"Ik heb van iedereen afscheid genomen, behalve nog van alle PSV-supporters. Dus ik heb speciaal gewacht op het moment dat PSV mij een officieel afscheid zou geven, want jullie, de supporters, hebben een grote rol in mijn carrière gespeeld", schrijft Willems, die overkwam van Sparta Rotterdam en opgroeide in Rotterdam-Zuid. "Ik weet nog het moment dat ik bij PSV kwam, Mart (van den Heuvel, teammanager, red.) met me sprak en ik niks begreep, waardoor ik hem honderd keer moest vragen: 'Wat zegt u?' En hij: 'Begrijpt gij geen Brabants jonguh!' Hahaha."

"Ik wil alle supporters bedanken voor zeven mooie jaren waarbij ik ups en downs heb gehad en ze toch te allen tijde achter me stonden. Dat ze het vertrouwen hielden in mij om tijdens wedstrijden mijn naam te zingen", vervolgt Willems. Hij weet dat 'velen' hem arrogant vinden, maar beschrijft zichzelf als iemand die altijd lacht. "Alleen als ik bezig ben met mijn sport dan wil ik eerlijk en oprecht zijn", legt hij uit. "Ik wil jullie allemaal nogmaals uit de grond van mijn hart bedanken voor alles! En voor mijn gevoel was het spelen voor PSV een van de beste keuzes uit mijn leven en daar hebben jullie een grote rol in gespeeld."

-
Wordt Jetro Willems een succes in de Bundesliga?

Meer nieuws

Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
118
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
5
Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
1
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
15
De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties