Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Willems maakt rentree bij simpele zege Jong PSV op West Ham

Laatste update:

Willems raakte op 13 april geblesseerd in de met 0-2 verloren thuiswedstrijd tegen Feyenoord en moest door een beschadigde binnenband in zijn knie afzeggen voor het WK. Hij hoopte de start van het nieuwe seizoen te kunnen halen, maar ontbrak zondag nog tegen Willem II. Nu Willems weer speelminuten heeft gemaakt, kan hij mogelijk zaterdag zijn rentree maken in selectie maken voor de competitiewedstrijd tegen NAC Breda. Waarschijnlijk zal Willems in dat geval nog wel op de bank beginnen.

De linksback stond tegen West Ham een helft op het veld en werd gewisseld toen Jong PSV al met 4-0 voor stond. De Eindhovenaren hadden geen kind aan de tegenstander uit Londen en kwamen op voorsprong door een blunder van doelman Amos Nasha, die een eigen goal maakte. Olivier Rommens, Rai Vloet en Moussa Sanoh scoorden vervolgens ook nog en in de tweede helft bracht Menno Koch de eindstand op 5-0.

Meer nieuws

'Het publiek in Nice was al heel snel op het voetbal van Farioli uitgekeken'
1
Kroes onthult: Ajax heeft Louis van Gaal benaderd om nieuwe trainer te worden
8
Vermoedelijke opstelling PSV: Luuk de Jong op jacht naar topscorerstitel
1
Player of the Season-award gaat voor vijfde keer op rij naar Man City-speler
16
Vitesse definitief verlost van Russische inmenging: aandelenoverdracht afgerond
81
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties