Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Willen jullie alsjeblieft stoppen met het bewonderen van Klopp?'

Laatste update:

"In Duitsland zagen 8,58 miljoen televisiekijkers hoe Klopp weer eens een emotionele vulkaan werd", schrijft BILD. "Het zijn de negatieve kanten van de emotionele vulkaan, die ook door miljoenen mensen zo gewaardeerd wordt. Denk bijvoorbeeld maar aan het extreme juichen na een doelpunt en zijn soms hilarische interviews."

De scribent van die Tageszeitung, afgekort taz, ziet de positieve kanten niet meer. "Dit is niet de eerste keer dat Klopp de controle verloor. Tot op dit moment heeft hij niet willen werken aan het verbeteren van zijn gedrag. En waarom zou hij ook? Hij weet dat hij alleen 'sorry' hoeft te zeggen en dat dan alles weer in orde is. Hij is echter een probleem geworden, des te meer omdat mensen tegen hem opkijken. Willen jullie stoppen met het bewonderen van deze man?"

Ook de kwaliteitskrant Süddeutsche Zeitung oordeelt niet mals. "Soms sympathiek, soms rare fratsen: Klopp doet ons denken aan Dr. Jekyll en Mr. Hyde. Zijn uitbarstingen tegen de scheidsrechters worden steeds heftiger. De coach van BVB moet zich afvragen hoe lang hij zijn reputatie nog wil beschadigen." De schrijver wijst, naast de reputatieschade, ook op de schade in de portemonnee. "Zijn uitbarstingen richting de arbitrage hebben hem in totaal al 48.000 euro aan boetes gekost."

UEFA Champions League
Napoli
2 - 1
Borussia Dortmund
Jürgen Klopp: gek of geniaal?

Meer nieuws

'Het publiek in Nice was al heel snel op het voetbal van Farioli uitgekeken'
12
AC Milan gaat mede door schitterende goal ex-PSV'er kansloos onderuit in Turijn
4
Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Arne Slot wacht emotionele middag in De Kuip
2
Bundesliga-sensatie is na fenomenale reeks voor 65 miljoen euro op te halen
11
Marco Bizot laat EK schieten door 'zwaarwegende familieomstandigheden'
11
ADO Den Haag overleeft knotsgekke tweede helft en meldt zich bij laatste vier
21

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties