Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Willian: 'Ik heb al tegen hem gezegd dat ik zijn zaakwaarnemer wil zijn'

Laatste update:

"Ik heb al tegen hem gezegd dat ik in de toekomst zijn zaakwaarnemer wil zijn", zegt Willian met een knipoog. "Hij heeft zoveel potentie. Het is nu misschien vroeg om er iets zinnigs over te zeggen, over vijf jaar zullen we het zien. Hij komt nu al zo makkelijk mee bij Chelsea, terwijl hij pas achttien jaar oud is. Het is soms lastig, want in één wedstrijd wil je alles laten zien. Je wil de bal ontvangen, dribbelen, schieten en rennen."

"Je wil aan iedereen je kwaliteiten laten zien. Daardoor kan je af en toe ook fouten maken, daar moet je van leren. Hij is pas achttien en heeft nog heel veel tijd om te leren", stelt de aanvaller. Chelsea neemt het zondagmiddag in de Premier League op tegen Fulham, nadat vorige week met 3-1 verloren werd van Tottenham Hotspur. "We moeten iedere wedstrijd winnen en mogen geen punt meer laten liggen. De wedstrijd tegen Tottenham was lastig, een ramp. Soms gebeurt het in het voetbal dat je je dag niet hebt."

Maurizio Sarri, manager van Chelsea, liet zich na de nederlaag tegen Tottenham kritisch uit over N'Golo Kanté. "Iedereen moet zich verbeteren, niet alleen N'Golo", reageert Willian op die uitlatingen. "In het voetbal moet je altijd proberen te verbeteren, ook als je al een aantal wedstrijden op rij hebt gewonnen. We zijn op de goede weg en moeten dat proberen vast te houden. We moeten proberen te leren van onze fouten."

Denk jij dat Callum Hudson-Odoi uitgroeit tot vaste waarde bij Chelsea?

Meer nieuws

Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
6
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Live meepraten in LaLiga: FC Barcelona - Valencia
83
John van den Brom bereikt akkoord en wordt de nieuwe trainer van Vitesse
17
'PSV laat Lozano alweer vertrekken en neemt genoegen met klein verlies'
39
VI oppert naam als opvolger van Slot die Guardiola's mond deed openvallen
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties